Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bratr měl podnikatelského ducha odmala, já jsem se to musela naučit, říká Tereza Gondková

Bratr měl podnikatelského ducha odmala, já jsem se to musela naučit, říká Tereza Gondková

Obrázek epizody Bratr měl podnikatelského ducha odmala, já jsem se to musela naučit, říká Tereza Gondková

Poslechněte si podcast

3. 6. 2022

18 min

O epizodě podcastu

Kvalita jejich dezertů je pro ni číslo jedna. Tereza Gondková provozuje spolu se svým bratrem síť cukráren Ollies. Celkem mají už pět poboček - tři v domovské Ostravě, jednu v Praze a jednu v Olomouci. „Zaměřujeme se hlavně na dorty,” říká host Myšlení první ligy Tereza Gondková.
Terezu a jejího bratra v mládí nejvíce ovlivnil otec. Motivoval je k tomu být lepší a nebát se do věcí jít. Cukrařinu studovala ve Francii. Co jí to dalo? „Určitě základy cukrařiny. Nejsem vyučený cukrář tady v Česku, takže jsem byla spíš takový cukrář-amatér, co se učil z internetu a kuchařek,” popisuje Gondková. „Kde jinde se učit cukrařinu než ve Francii?”

Její prací v rodinné firmě je tvorba dezertů. „Pro mě je hrozně jednoduché vymyslet něco nového a trefit se do vkusu zákazníků,” chlubí se Gondková. „Za ta léta praxe už vím, jaké chutě mají zákazníci rádi a jak by měl zákusek vypadat, aby byl pro ně atraktivní. Zároveň ale děláme různé degustace,” zmiňuje Tereza Gondková.

Jak dlouho Tereze trvá realizace celého nového zákusku? To si poslechněte v Myšlení první ligy Jana Mühlfeita:

Popis podcastu

Hosté kouče, mentora a globálního stratéga Jana Mühlfeita o cestě k úspěchu.