
Yes, Chef! (ft. Petr Bartoš)

Poslechněte si podcast
15. 2. 2024
1 hod 1 min
Připomíná práce v kuchyni seriál The Bear, nebo to nemohlo být víc od věci? Na to se podíváme s šéfkuchařem Péťou, srdcem (mozkem, ale taky rukama, nohama a zbytkem těla) v projektu Kruh dining. Pobavíme se o tom, kudy vedla cesta k tomu, co dělá dnes, jakou roli v tom hrála škola, veganství a taky o tom, co pro něj hraje největší roli v tom, co dělá, teď. Co v Praze stojí za návštěvu? A platíme za jídlo hodně nebo málo? Je jídlo součástí kultury, stejně jako třeba jít do divadla nebo na koncert? A jaké trendy pronikly do gastra? Díl hodně o jídle, hodně o nás a našem vztahu k němu, o Kruhu a o tom, proč neřešit Trip Advisor a čím se vlastně řídit na cestách. A taky o nejhorším a nejlepším tiramisu.
V
krom kuchařiny probereme kreativitu v každodennosti podle Ricka Rubina, pomalá rána, lifehack od @kiavcin, který sice není mindblowing, ale hodně mi usnadňuje práci. A taky o nejlepší pizze, sociálních sítích a mindfulness.