Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kupovat zlato, když mám 200.000 Kč?

Kupovat zlato, když mám 200.000 Kč?

Obrázek epizody Kupovat zlato, když mám 200.000 Kč?

Poslechněte si podcast

30. 9. 2024

7 min

Dotaz posluchače z webináře, má 200.000 Kč z toho část v akciích a přemýšlí, zda koupit zlato pro případ nečekaných událostí. Jakub 👓 čtěte IQ Magazín www.iqmoney.cz/iqmagazin Stáhněte si náš e-book jak zabezpečit své investice: www.iqmoney.cz/ebook Dozvíte se: ✅ 10 bezpečnostních principů, které by měl používat každý investor ✅ přesný proces jak se z vašich peněz stanou cenné papíry ✅ krizové scénáře co by se dělo, kdyby došlo ke krachu obchodníka ✅ na kolik jsou pojištěni obchodníci s cennými papíry ✅ jak vybrat ty nejbezpečnější cenné papíry ✅ proč neinvestujeme v české koruně ✅ a další cenné informace které oceníte Pokud Vás zajímá více: 🖊️ napište: jakub.riha@iqmoney.cz ☎️ zavolejte: 774471111 ☕️ stavte se na kávu IQMoney, Meziříčská 2313, Rožnov p. Rad. 🚶 pojďte se mnou na Radhošť

Popis podcastu

Podcast by Jakub Říha