Podcast (Moje) Studium psychologie na AMBIS / 2025 - 2026

ElektroMentor
Podcast ElectroMentor vás vezme hluboko do světa elektromobility – od technických detailů po širší kontext dopadů na společnost a planetu. Jako průvodce vás čeká ElectroMentor, odborník na elektromobilitu, který boří mýty, nabízí objektivní pohled a přináší inspirativní…
29 epizod
1 odběratel

Speak Beautiful English
Ať je vaše angličtina krásná! Já jsem Eva Jankola a pomáhám pokročilým studentům vylepšovat angličtinu tak, aby mluvili krásně a co nejvíc se přiblížili angličtině rodilého mluvčího (pro studenty úrovně B2/C1/C2). Tento podcast je pro všechny, kteří chtějí zlepšit svo…
24 epizod
23 odběratelů

Pavel Procházka
Získejte každý měsíc tři exkluzivní díly plné know-how o prodeji, vedení lidí, řízení firmy a rozvoji soft-skills. Bez reklam, v plné délce a navždy k dispozici. Získejte inspiraci a nadhled, který Vám pomůže růst – v práci i v životě. Staňte se placeným odběratelem: h…
95 epizod
110 odběratelů

Podcast Aleše Kaliny
Budujte rovnováhu ve 4 oblastech života s Alešem Kalinou Vítejte v podcastu, který má sílu transformovat váš život ve čtyřech klíčových oblastech. Bez harmonie v těchto sférách ztrácíme dobrý pocit a život postrádá tu pravou šťávu. Jmenuji se Aleš Kalina a jsem autorem …
179 epizod
14 odběratelů

Chytrý (jak) rádio
Rozhovory, které rezonují - z rádia rovnou do podcastu. Rozhovory, které byste v rádiu nestihli. Chytrý (jak) rádio. A někdy i chytřejší.
112 epizod
2 odběratelé

David Šimana | PODCAST
Jsem podnikatel a finanční poradce, který pomáhá lidem s hypotékami a učí, jak podnikat ve světě financí. Podcast je audio verzí obsahu, který najdete i ve video formátu na YouTube. Sdílím praktické zkušenosti z praxe – specializuji se na hypotéky, finanční plánování a …
7 epizod
0 odběratelů

Uhlík vs Křemík
Rozhovory s osobnostmi z byznysu, startupové scény i výzkumu o umělé inteligenci a technologiích, které hýbou světem kolem nás. Bez přehnaného hype, zato s důrazem na odbornost a zkušenosti z praxe. Adam je matfyzák z CreativeDocku, který miluje data, rád přichází věcem…
5 epizod
3 odběratelé

Kavárenská akademie
Podcast Kavárenská akademie přináší inspiraci i praktické rady všem, kdo sní o vlastní kavárně nebo už v gastronomii podnikají. V rozhovorech s lidmi z oboru se dozvíte, jaké byly jejich začátky, co se jim osvědčilo a čemu se vyhnout. Kromě osobních příběhů nabídne podc…
10 epizod
0 odběratelů

VUT's up?
Interní podcast Vysokého učení technického v Brně, ve kterém se každý měsíc věnujeme tématům, která hýbou děním na univerzitě. V rozhovorech se členy vedení přibližujeme, co se na VUT aktuálně řeší, a nabízíme jejich pohledy na klíčové otázky i zákulisní souvislosti. …
9 epizod
0 odběratelů

I ❤ Tovární 66
Podcast Manažerské akademie, soukromé střední školy z Berouna, představuje učitele, studenty a inspirativní osobnosti z řad absolventů. Podcastem provádí Petr Tichý, který na škole mimo jiné vyučuje právo.
12 epizod
1 odběratel

Po uši ve skautu
Vychutnej si články ze skautských časopisů v audiopodobě – kdykoli a kdekoli. Teď už je jedno, jestli nestíháš číst, nechceš plýtvat papírem, nebo ti chodí jiný z časopisů: s tímhle podcastem budeš mít skautské čtení z první ruky. A nic důležitého tě už nemine!
252 epizod
13 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
33 epizod
1 odběratel

Autentická Výzva
Vítejte na stránce Autentické Výzvy! 🎙️ Jsme podcast, který vás zve na nezapomenutelnou cestu autentičnosti a inspirace. Společně se setkáváme s fascinujícími lidmi, kteří obohatí váš život prostřednictvím jejich příběhů a zkušeností. Připojte se k nám, abyste objevili…
104 epizod
11 odběratelů

Apatyka
Magazín o zdraví a zdravém životním stylu. Novinky z oblasti medicíny, rady lékařů a odborníků. Všechny díly podcastu Apatyka můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
78 epizod
2 odběratelé

Místo pro duši
Holistický podcast pro péči o mentální zdraví a prostor být sami sebou tak, jak jsme, tady a teď. Průvodcem nám je ájurvéda, jóga, buddhismus a naše vlastní já.
31 epizod
1 odběratel

Jak to jezdí
Jak to jezdí 🎙️ Podcast o životě, lidech a příbězích z cesty. Historky z jízd pro Uber a Bolt - pohoda, náhoda a věci, které se do navigace nevejdou ☕. 🌐 jaktojezdi.cz
8 epizod
0 odběratelů

Španělština s Ter
Podcast, který tě naučí španělsky a zároveň tě naučí také milovat tuhle horkokrevnou kulturu. 💃 Dvě epizody týdně. 🎙 Jedna ti dá vědomosti v oblasti jazyka a ta druhá ti pomůže zmírnit kulturní šok, až do Španělska nebo do jiné latinskoamerické země opravdu vyrazíš.…
327 epizod
78 odběratelů

Všímavý život
Vítejte u podcastu Všímavý život, kde se společně ponoříme do světa mindfulness, meditace a osobního rozvoje. Každá epizoda vám přináší praktické rady, techniky a inspiraci, jak žít vědomější a vyrovnanější život. Epizody budou doplňovat praktické meditace. Připojte se …
23 epizod
15 odběratelů

Gavlas Podcast
Připojte se ke mně na cestě zkoumání životních otázek. Zaposlouchejte se do přednášek věnovaných tématům poslání, odpovědnosti, víry a rozhodování. Inspiruji se křesťanstvím, buddhismem a západní filozofií, zároveň však zůstávám pevně ukotven v současnosti. Na mém kanál…
93 epizod
8 odběratelů

Unicorn University Podcast
Podcasty ze světa Unicorn University - Přinášíme vám inspirativní rozhovory s našimi zajímavými profesory, talentovanými studenty a inovativními pedagogy. Díky naší jednorožčí komunitě se dozvíte o nejnovějších výzkumech, zážitcích studentů a inovativních výukových met…
12 epizod
0 odběratelů

Chytré podcasty
Informace, co mají zvuk Chytrý podcast vám do 15 minut vysvětlí důležité novinky ze světa práva, daní, účetnictví a personalistiky. Více podcastů najdete v aplikaci Chytré podcasty, kterou naleznete na chytrepodcasty.cz
53 epizod
3 odběratelé

Nový ŠVP? Pojďme do toho - podcast NPI ČR
Praktické a inspirativní rozhovory s pedagogy a odborníky, kteří mají s tvorbou nových školních vzdělávacích programů letité zkušenosti, o něž se rádi podělí. Tento podcast je pro všechny jejich kolegy, kteří hledají inspiraci a chtějí se k ŠVP své školy postavit efekti…
7 epizod
2 odběratelé

Finance prakticky
Finanční podcast, který chcete poslouchat. Prakticky a ze života.
204 epizod
197 odběratelů