
Mixit 7: Bílý cukr není jed ani démon. Jaká rizika mají jeho náhražky?

O epizodě podcastu
Sedmá epizoda Mixit podcastu s nutriční terapeutkou Hedvikou Jakešovou a moderátorem Davidem Vaníčkem se pouští na tenký led! Vyvracíme mýty o démonizovaném bílém cukru. Zapomeňte na předsudek, že je to JED. Vysvětlíme vám, proč. Věděli jste na například, že je podobně průmyslově zpracovaný jako např. populární stévie? A co náhražky a sirupy? Jsou řešením anebo jde o módní trendy?
Sedmá epizoda Mixit podcastu s nutriční terapeutkou Hedvikou Jakešovou a moderátorem Davidem Vaníčkem se pouští na tenký led! Vyvracíme mýty o démonizovaném bílém cukru. Zapomeňte na předsudek, že je to JED. Vysvětlíme vám, proč. Věděli jste na například, že je podobně průmyslově zpracovaný jako např. populární stévie? A co náhražky a sirupy? Jsou řešením anebo jde o módní trendy?
Popis podcastu
Podcast pro všechny milovníky Mixitu a zdravého mlsání. Zábavně i odborně vás provedeme světem správné výživy a rovnováhy ve stravování. Nahlédneme také do historie Mixit, odkryjeme zákulisní příběhy a nebudou chybět ani komentáře k dění v televizní show Jáma lvová s Tomášem a Martinem.