
#19 O moravských a zahraničních vínech z pohledu ředitele jedné z nejstarších distribučních firem u nás

Vyzpovídali jsme degustátora, sommeliera a obchodního ředitele společnosti BACCHUS Vins & Champagnes, Richarda Süsse, který prozradil, že v rámci své profese ochutná kolem 5.500 vín ročně. Jakým způsobem se podle něj vyvíjí moravská vína a proč zdražují vína z Burgundska a Champagne? Pobavili jsme se taky o firmě Bacchus, která je jednou z nejstarších firem zaměřená na distribuci vín na našem trhu. Co stojí za jejím úspěchem? I tohle se dozvíte v 19. dílu podcastu.
Popis podcastu
Se zavřenýma očima možná nepoznáte rozdíl mezi bílým a červeným a mezi jednotlivými odrůdami už vůbec ne. Přesto vás víno baví a rádi byste o něm věděli víc. Nebo všechno zmíněné zvládáte, ale i tak chcete víc. Pokud teď přikyvujete, jste tady správně. Sonberský podcast Mezi řádky je tady pro všechny, kterým není jedno, co jim z lahve do skleničky přistane. Pojďte si poslechnout zajímavosti o tvorbě vína na Sonberku i jinde a rozhovory s osobnostmi českého vinařství a všeho, co se kolem vína točí.