Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Podcast #9: Jak mít rok 2014 násobně lepší, než rok 2013 - část 1.

Podcast #9: Jak mít rok 2014 násobně lepší, než rok 2013 - část 1.

Obrázek epizody Podcast #9: Jak mít rok 2014 násobně lepší, než rok 2013 - část 1.

Poslechněte si podcast

19. 2. 2014

24 min

O epizodě podcastu

Kdo z nás by nechtěl mít letos lepší rok, než byl rok 2013. Můj byl naprosto parádní, ale 2014 může být ještě lepší. Co když vám řeknu, že snadno můžete své loňské výsledky ztrojnásobit velmi jednoduše. Nevěříte mi? Poslechněte si celý podcast. Uvádím v něm mnoho z činností, které mně osobně pomáhají a které mi v minulosti pomohly dosáhnout toho, čeho jsem chtěl. Vyberte si tři věci, které aplikujete ve svém životě, či podnikání a dejte mně i ostatním o nich vědět v komentářích. Jsem velmi zvědavý.

Kdo z nás by nechtěl mít letos lepší rok, než byl rok 2013. Můj byl naprosto parádní, ale 2014 může být ještě lepší. Co když vám řeknu, že snadno můžete své loňské výsledky ztrojnásobit velmi jednoduše. Nevěříte mi? Poslechněte si celý podcast. Uvádím v něm mnoho z činností, které mně osobně pomáhají a které mi v minulosti pomohly dosáhnout toho, čeho jsem chtěl. Vyberte si tři věci, které aplikujete ve svém životě, či podnikání a dejte mně i ostatním o nich vědět v komentářích. Jsem velmi zvědavý.

Popis podcastu

Mário Roženský ve svých podcastech rozebírá témata z oblasti internetového podnikání, affiliate marketingu, osobního rozvoje a otevřeně mluví o svém podnikání, číslech, prodejích firem apod. Pokud podnikáte na internetu, nebo v oblasti affiliate, tak tento podcast musíte sledovat!