Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lucie Kamenická: Od prvního videa ke 100 tisícům sledujících | Jsem zákazník

Lucie Kamenická: Od prvního videa ke 100 tisícům sledujících | Jsem zákazník

Obrázek epizody Lucie Kamenická: Od prvního videa ke 100 tisícům sledujících | Jsem zákazník

Poslechněte si podcast

Dnes

41 min

Jak se z jednoho nervózně natočeného videa stane profil, který sledují desetitisíce lidí?Lucie Kamenická / Jsem zákazník:IG - https://www.instagram.com/jsem_zakaznik?stkn=MXVna3UzdDJmMHd1YQ== TT - https://www.tiktok.com/@luciekamenicka1?_r=1&_t=ZN-99aEw08mT0Y V prvním díle nové série mamaHolik HOST si povídáme s Lucií Kamenickou, influencerkou a autorkou projektu Jsem zákazník.Vracíme se úplně na začátek – k prvním videím inspirovaným bizarními zážitky se zákazníky, reakcím kolegů i momentům, kdy Lucku začali lidé poznávat přímo v práci. Mluvíme také o tom, jak se za roky jejího působení proměnily sociální sítě, komentáře i chování lidí na internetu a proč podle ní dnes tolik funguje rage bait.Jaké to je, když se z obyčejného natáčení pro zábavu postupně stane komunita o desítkách tisíc lidí? A kdy Lucka sama pochopila, že už ji vlastně sleduje opravdu velké publikum?🎙️ mamaHolik HOST s Lucií Kamenickou – 1. díl ze 6Nový díl každý čtvrtek.💬 A co vy? Pamatujete si, kdy jste na Jsem zákazník narazili poprvé?

Popis podcastu

Ženský a mateřský svět bez příkras dostává nový rozměr. Vítá vás Mamaholik HOST – speciální série ucelených minisérií, kam si zvu zajímavé hosty z řad odborníků i maminek z první linie. Jeden host, jedno silné téma rozdělené do hlubokých, intenzivních bloků. Otvíráme tabu, srovnáváme teorii s drsnou praxí a jdeme přímo k jádru věci. Upřímně, bez servítek a bez filtru. Od ranní kávy po večerní skleničku.