
Zelenina. Kolik jí jíst a jak ji upravovat, aby si zachovala co nejvíce vitamínů a dalších příznivých látek?

O epizodě podcastu
Rozum v troubě | Stejně jako ovoce, je i zelenina zdrojem fytochemikálií, biologicky aktivních látek obsažených v rostlinách, zejména v rajčatech, špenátu, brokolici, batátech, v oranžových a žlutých druzích zeleniny a ovoce. Mají antivirové, antimikrobiální, či antioxidační vlastnosti.
Rozum v troubě | Stejně jako ovoce, je i zelenina zdrojem fytochemikálií, biologicky aktivních látek obsažených v rostlinách, zejména v rajčatech, špenátu, brokolici, batátech, v oranžových a žlutých druzích zeleniny a ovoce. Mají antivirové, antimikrobiální, či antioxidační vlastnosti.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Popis podcastu
Internetová televize, která dává slávě nový rozměr. Pořady, seriály, živé přenosy, velké projekty.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.