Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zelenina. Kolik jí jíst a jak ji upravovat, aby si zachovala co nejvíce vitamínů a dalších příznivých látek?

Zelenina. Kolik jí jíst a jak ji upravovat, aby si zachovala co nejvíce vitamínů a dalších příznivých látek?

Obrázek epizody Zelenina. Kolik jí jíst a jak ji upravovat, aby si zachovala co nejvíce vitamínů a dalších příznivých látek?

Poslechněte si podcast

22. 4. 2020

4 min

O epizodě podcastu

Rozum v troubě | Stejně jako ovoce, je i zelenina zdrojem fytochemikálií, biologicky aktivních látek obsažených v rostlinách, zejména v rajčatech, špenátu, brokolici, batátech, v oranžových a žlutých druzích zeleniny a ovoce. Mají antivirové, antimikrobiální, či antioxidační vlastnosti.

Rozum v troubě | Stejně jako ovoce, je i zelenina zdrojem fytochemikálií, biologicky aktivních látek obsažených v rostlinách, zejména v rajčatech, špenátu, brokolici, batátech, v oranžových a žlutých druzích zeleniny a ovoce. Mají antivirové, antimikrobiální, či antioxidační vlastnosti.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Popis podcastu

Internetová televize, která dává slávě nový rozměr. Pořady, seriály, živé přenosy, velké projekty.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.