
Radek David: Jíst se dá i bez masa. Češi jen neumí dobře upravit zeleninu

O epizodě podcastu
Lidé MALL.TV | Radek David je špičkový šéfkuchař, který Vás v pořadu Jde to i bez masa naučí moderně upravovat zeleninu a ovoce, a to jednoduše a ze surovin, které běžně seženete. Radek David sestavuje menu pro své známé restaurace La Veranda a Babiččina zahrada v Praze, nyní se stará také o The Bistro. Navíc několikrát ročně odlétá na Ukrajinu, kde vytváří menu pro restauraci La Veranda a síť restaurací Fajnaja familie. Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem z Prakulu, kde i jako lektor školí.
Lidé MALL.TV | Radek David je špičkový šéfkuchař, který Vás v pořadu Jde to i bez masa naučí moderně upravovat zeleninu a ovoce, a to jednoduše a ze surovin, které běžně seženete. Radek David sestavuje menu pro své známé restaurace La Veranda a Babiččina zahrada v Praze, nyní se stará také o The Bistro. Navíc několikrát ročně odlétá na Ukrajinu, kde vytváří menu pro restauraci La Veranda a síť restaurací Fajnaja familie. Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem z Prakulu, kde i jako lektor školí.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Popis podcastu
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.