Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radek David: Jíst se dá i bez masa. Češi jen neumí dobře upravit zeleninu

Radek David: Jíst se dá i bez masa. Češi jen neumí dobře upravit zeleninu

Obrázek epizody Radek David: Jíst se dá i bez masa. Češi jen neumí dobře upravit zeleninu

Poslechněte si podcast

19. 2. 2020

19 min

O epizodě podcastu

Lidé MALL.TV | Radek David je špičkový šéfkuchař, který Vás v pořadu Jde to i bez masa naučí moderně upravovat zeleninu a ovoce, a to jednoduše a ze surovin, které běžně seženete. Radek David sestavuje menu pro své známé restaurace La Veranda a Babiččina zahrada v Praze, nyní se stará také o The Bistro. Navíc několikrát ročně odlétá na Ukrajinu, kde vytváří menu pro restauraci La Veranda a síť restaurací Fajnaja familie. Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem z Prakulu, kde i jako lektor školí.


Lidé MALL.TV | Radek David je špičkový šéfkuchař, který Vás v pořadu Jde to i bez masa naučí moderně upravovat zeleninu a ovoce, a to jednoduše a ze surovin, které běžně seženete. Radek David sestavuje menu pro své známé restaurace La Veranda a Babiččina zahrada v Praze, nyní se stará také o The Bistro. Navíc několikrát ročně odlétá na Ukrajinu, kde vytváří menu pro restauraci La Veranda a síť restaurací Fajnaja familie. Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem z Prakulu, kde i jako lektor školí.



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Popis podcastu

Internetová televize, která dává slávě nový rozměr. Pořady, seriály, živé přenosy, velké projekty.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.