
Jak se změnila kvalita potravin od konce minulého století - Hanka Večerková

O epizodě podcastu
Hanka Večerková stála u zrodu spotřebitelských testů v České republice a již 25 let testuje potraviny pro MF dnes. Jaké byly začátky testů, jak na ně reagovali výrobci a kam se posunula kvalita potravin? Na to vše vám Hanka odpoví.
Ne náhodou je také autorkou pořadů na MALL.TV s názvem Dobrou chuť? a Pod pěnou. Dobrou chuť? ukazuje nešvary výrobců potravin tak trochu z jiného úhlu pohledu. "Chceme naučit lidi, aby se lépe vyznali v tom, co nakupují, a aby se dozvěděli to, co jim výrobci nechtějí sdělit," říká. Hanka je také milovnicí a znalkyní piva a v pořadu Pod pěnou se dozvíte to, jak se vaří různé druhy piva, jak se pivo správně točí nebo to, jak nás občas pivovary podvádí.
Popis podcastu
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.