Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #225 STYLE OF BECCA: Ve třicítce jsem stihla dítě, rozvod i zamilovat se do ženy (ROZHOVOR)

#225 STYLE OF BECCA: Ve třicítce jsem stihla dítě, rozvod i zamilovat se do ženy (ROZHOVOR)

Obrázek epizody #225 STYLE OF BECCA: Ve třicítce jsem stihla dítě, rozvod i zamilovat se do ženy (ROZHOVOR)

Poslechněte si podcast

Dnes

1 hod 3 min

CELÁ VERZE ROZHOVORU (1 HOD. 32 MIN.) BEZ REKLAM NA ⁠HTTPS://HEROHERO.CO/LASKA⁠ NEBO NA SPOTIFY JAKO ZAMČENÁ EPIZODA

První den v měsíci = další spešl epizoda, jak jinak než s hostem. Tentokrát je to žena, jejiž příběh je wow. Jako mladá se provdala, porodila syna a zároveň i rozvedla. A taky se zamilovala do ženy se kterou má naopak svatbu za pár měsíců.

Jak na to reagovalo okolí? Jak vlastně rozvod nebo střídavá péče probíhá? Nejen o tom je nový velmi zajímavý rozhovor s blogerkou a influencerkou Rebekou Wechsler.

Popis podcastu

Láska, sex a trápení. Tady Doktorka Nikita a Docent Zach! Už jsme nemohli přihlížet, jak se česká společnost pere se vztahy. A to nejen partnerskými! Už bude dobře... Jsme tu a v našem československém comedy podcastu řešíme ty nejpalčivější témata. Hezky se usaď a klikni na PLAY.