Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #210 JAK SE PŘIPRAVIT NA DALŠÍ (A POSLEDNÍ) VZTAH?!: Rady, bez kterých se do nové lásky nehrň!

LOVE IS ON THE AIR

REFRESHER CZ

Zábava

#210 JAK SE PŘIPRAVIT NA DALŠÍ (A POSLEDNÍ) VZTAH?!: Rady, bez kterých se do nové lásky nehrň!

Obrázek epizody #210 JAK SE PŘIPRAVIT NA DALŠÍ (A POSLEDNÍ) VZTAH?!: Rady, bez kterých se do nové lásky nehrň!

LOVE IS ON THE AIR

Poslechněte si podcast

28. 10. 2025

1 hod 6 min

O epizodě podcastu

Jak poznat, že jsem ready na novou (a tentokrát tu poslední) lásku? Máme pro tebe pár rad a tipů a taky hromadu historek z našich životů. Prostě jako vždycky.

Jak poznat, že jsem ready na novou (a tentokrát tu poslední) lásku? Máme pro tebe pár rad a tipů a taky hromadu historek z našich životů. Prostě jako vždycky.

Obsah epizody:

01:01 - Téma a proč se připravit
03:26 - Převozníci a samota
04:57 - Zoufalství, terapie a terapeut
16:50 - Zpracovat rozchod
25:24 - Přátelé a opravy vztahů
29:05 - Výběr partnera a idealizace
33:06 - Nové věci a posilka
43:23 - Kdo jsem bez vztahu
51:30 - Co chci a vzorce
54:31 - Co nabízím do vztahu
57:56 - Práce, cestování a sex
59:10 - Snění o budoucí lásce
01:02:55 - Vztahový detox
01:04:35 - Dickpick vtípky

Popis podcastu

Láska, sex a trápení. Tady Doktorka Nikita a Docent Zach! Už jsme nemohli přihlížet, jak se česká společnost pere se vztahy. A to nejen partnerskými! Už bude dobře... Jsme tu a v našem československém comedy podcastu řešíme ty nejpalčivější témata. Hezky se usaď a klikni na PLAY.