Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mia Doxanská a Jiří Vosýnek o udržitelném jídlu, které Baví

LOOPA Vojty Kovala

Vojta Koval

Věda a technika

Mia Doxanská a Jiří Vosýnek o udržitelném jídlu, které Baví

Obrázek epizody Mia Doxanská a Jiří Vosýnek o udržitelném jídlu, které Baví

Poslechněte si podcast

9. 11. 2021

34 min

Existuje varianta, jak si nechat donést do práce jídlo a nezatěžovat planetu dalším a dalším odpadem? Rozhodně ano. Jedním z příkladů je třeba i projekt Baví - (rostlinné) jídlo, které vám donesou třeba až do kanceláře nebo si ho vyzvednete na nedaleké výdejně a ještě k tomu ho dostanete v Re-Krabičce, tedy ve vratném obalu. Musíte si ho ale objednat dopředu, nejpozději den dopředu do půlnoci. Proč Baví neprodává veganské, ale rostlinné jídlo? Jak funguje provoz s vratnými krabičkami? A proč v nich dostanete přes 700g jídla? To mi v tomto díle LOOPy vysvětlí zakladatel Baví Jiří Vosýnek a influencerka Mia Doxanská, která s projektem spolupracuje.

Připomenu, že LOOPA Vojty Kovala vzniká ve spolupráci s CIRA Advisory, poradenskou společností v oblasti udržitelnosti a cirkulární ekonomiky a za podpory Komerční Banky.