![Obrázek epizody Mia Doxanská a Jiří Vosýnek o udržitelném jídlu, které Baví](https://i.actve.net/youradio_news/tracks/5/e/5ea5d71b3ef90918765d3c4fe8ba535d40b79ae2.png)
Mia Doxanská a Jiří Vosýnek o udržitelném jídlu, které Baví
![Obrázek epizody Mia Doxanská a Jiří Vosýnek o udržitelném jídlu, které Baví](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/a/5/a586056582e509acbd0f487d6081e297afab9d8e.png)
Poslechněte si podcast
9. 11. 2021
34 min
Existuje varianta, jak si nechat donést do práce jídlo a nezatěžovat planetu dalším a dalším odpadem? Rozhodně ano. Jedním z příkladů je třeba i projekt Baví - (rostlinné) jídlo, které vám donesou třeba až do kanceláře nebo si ho vyzvednete na nedaleké výdejně a ještě k tomu ho dostanete v Re-Krabičce, tedy ve vratném obalu. Musíte si ho ale objednat dopředu, nejpozději den dopředu do půlnoci. Proč Baví neprodává veganské, ale rostlinné jídlo? Jak funguje provoz s vratnými krabičkami? A proč v nich dostanete přes 700g jídla? To mi v tomto díle LOOPy vysvětlí zakladatel Baví Jiří Vosýnek a influencerka Mia Doxanská, která s projektem spolupracuje.
Připomenu, že LOOPA Vojty Kovala vzniká ve spolupráci s CIRA Advisory, poradenskou společností v oblasti udržitelnosti a cirkulární ekonomiky a za podpory Komerční Banky.