Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Chutná a je udržitelné - White Circus a Rohlík.cz o menu pro Ceny SDGs

Chutná a je udržitelné - White Circus a Rohlík.cz o menu pro Ceny SDGs

Obrázek epizody Chutná a je udržitelné - White Circus a Rohlík.cz o menu pro Ceny SDGs

Poslechněte si podcast

5. 10. 2022

37 min

O epizodě podcastu

U ž za týden se uskuteční Global Goals Summit a taky slavností vyhlášení Cen SGDs. A my se tomu budeme věnovat i v dnešním podcastu - mými hosty jsou Milada Janáková, zakladatelka a ředitelka cateringové společnosti White Circus a později pak Olin Novák, generální ředitel Rohlík.cz. Společně vám představíme menu pro už zmíněný Summit a následnou galavečeři Cen SDGs. Toto menu připravila právě Milada s kolegy z White Circus, kteří se pro svá jídla snaží využívat sezónní potraviny - a když to nejde, uchovávají tyto potraviny pomocí sušení nebo zavařování, aby je mohli použít i mimo jejich hlavní sezónu. A pro toto speciální menu se spojili s The Vegetarian Butcher, kteří vyrábí maso rostlinného původu, a taky právě s Rohlíkem.cz - ten posledních několik týdnů a měsíců sváží do kuchyně White Circusu zeleninu a ovoce, které se neprodaly a Milada s kolegy je zpracují a využijí za týden, 13.října.

Už za týden se uskuteční Global Goals Summit a taky slavností vyhlášení Cen SGDs. A my se tomu budeme věnovat i v dnešním podcastu - mými hosty jsou Milada Janáková, zakladatelka a ředitelka cateringové společnosti White Circus a později pak Olin Novák, generální ředitel Rohlík.cz. Společně vám představíme menu pro už zmíněný Summit a následnou galavečeři Cen SDGs. Toto menu připravila právě Milada s kolegy z White Circus, kteří se pro svá jídla snaží využívat sezónní potraviny - a když to nejde, uchovávají tyto potraviny pomocí sušení nebo zavařování, aby je mohli použít i mimo jejich hlavní sezónu. A pro toto speciální menu se spojili s The Vegetarian Butcher, kteří vyrábí maso rostlinného původu, a taky právě s Rohlíkem.cz - ten posledních několik týdnů a měsíců sváží do kuchyně White Circusu zeleninu a ovoce, které se neprodaly a Milada s kolegy je zpracují a využijí za týden, 13.října.

Popis podcastu

Udržitelnost pod LOOPOU -  podcast LOOPA vzniká ve splupráci s CIRA Advisory, poradenskou společností v oblasti udržitelnosti a cirkulární ekonomiky.