
Bára Kebová (Zachraň jídlo) o tom, jak neplýtvat jídlem

O epizodě podcastu
V LOOPě jsem nedávno řešil, jak snížit množství odpadu v domácnosti - a to konkrétně už tím, jak nakupujeme. Radila mi Veronika Nováčková z Bezobalu. Tentokrát jsem si do studia Radost pozval Báru Kebovou ze Zachraň jídlo a poradíme základní principy, jak jídlem v domácnosti neplýtvat.
V LOOPě jsem nedávno řešil, jak snížit množství odpadu v domácnosti - a to konkrétně už tím, jak nakupujeme. Radila mi Veronika Nováčková z Bezobalu. Tentokrát jsem si do studia Radost pozval Báru Kebovou ze Zachraň jídlo a poradíme základní principy, jak jídlem v domácnosti neplýtvat.
Popis podcastu
Udržitelnost pod LOOPOU - podcast LOOPA vzniká ve splupráci s CIRA Advisory, poradenskou společností v oblasti udržitelnosti a cirkulární ekonomiky.