Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 116: Chřipka se projevuje náhlým onemocněním, takže tvrzení "leze na mě chřipka" je nesmysl. Říká pan MUDr. Vojtěch Mucha.

116: Chřipka se projevuje náhlým onemocněním, takže tvrzení "leze na mě chřipka" je nesmysl. Říká pan MUDr. Vojtěch Mucha.

Obrázek epizody 116: Chřipka se projevuje náhlým onemocněním, takže tvrzení "leze na mě chřipka" je nesmysl. Říká pan MUDr. Vojtěch Mucha.

Poslechněte si podcast

3. 11. 2022

32 min

Jaké jsou projevy chřipky? Jaká je inkubační doba chřipky? Jaký je rozdíl mezi chřipkou a COVID-19? Jak dlouho je člověk nevýkonný po onemocnění chřipkou? Jak dlouho je člověk infekční?

V dnešním podcastu hovoří pan MUDr. Vojtěch Mucha ze sdružení Mladých praktiků o chřipce.

Popis podcastu

Podcast o prevenci a inovacích v medicíně. Naše moderátorky a studentky medicíny Katka a Magda si každý týden povídají s lékaři, studenty medicíny a technologickými nadšenci, kterým stejně jako nám leží na srdci lidské zdraví. Sledujte nás na instagramu @loonocz (https://www.instagram.com/loonocz).