
Vegan on a budget | #25

O epizodě podcastu
Čím dál častěji se setkáváme s názorem, že rostlinná strava je náročná na rozpočet a některé lidi její potenciální drahota odrazuje od veganství. Podívali jsme tomuto tvrzení na zoubek a snažíme se vám přinést zaručené postupy, jak na veganství ušetřit. Jak je to s dostupností polotovarů, jak důležité je plánovat a připravovat některé suroviny dopředu, zpracovávání zbytků a zero waste obecně. Otřeli jsme se i o popelnicové hody aka dumpster diving, vaření ze sezónních surovin a názor na mraženou zeleninu. V úvodu jsme konečně probrali Kbelskou desítku nebo kluky z Institutu moderní výživy.
? Na instagramu i webu můžete sledovat naše profesní projekty. Libor: complex-fitness.cz & @libor.poznicek Adam: caterinc.cz & @caterinccz & @this_but_vegan
Čím dál častěji se setkáváme s názorem, že rostlinná strava je náročná na rozpočet a některé lidi její potenciální drahota odrazuje od veganství. Podívali jsme tomuto tvrzení na zoubek a snažíme se vám přinést zaručené postupy, jak na veganství ušetřit. Jak je to s dostupností polotovarů, jak důležité je plánovat a připravovat některé suroviny dopředu, zpracovávání zbytků a zero waste obecně. Otřeli jsme se i o popelnicové hody aka dumpster diving, vaření ze sezónních surovin a názor na mraženou zeleninu. V úvodu jsme konečně probrali Kbelskou desítku nebo kluky z Institutu moderní výživy.
📲 Na instagramu i webu můžete sledovat naše profesní projekty. Libor: complex-fitness.cz & @libor.poznicek Adam: caterinc.cz & @caterinccz & @this_but_vegan