
„Kvalitní croissant nemůže stát 13 korun", říká Eliška Šíchová z Krafinu | #30

O epizodě podcastu
V dalším dílu jsme vyzpovídali Elišku z Krafinu a vlastního projektu Paralela bistro. Bavili jsme se o její cestě ke gastronomii a pečení, pražské gastro scéně, o krafinech obecně, jaký je rozdíl mezi listovým a krafinovým (plundrovým) těstem a proč nenabízejí bezlepkové nebo jinak zdravější krafiny. Nakousli jsme i jejich crowdfoundingovou kampaň, Krafin chce totiž na podzim otevřít na adrese výrobny i kavárnu a snaží se skrze poukazy na krafinky a jiné boží odměny vybrat dostatek prostředků na rekonstrukci prostor. Kde můžete Krafin podpořit? ? https://www.donio.cz/kavarnakrafin
? Na instagramu i webu můžete sledovat naše profesní projekty. Libor: complex-fitness.cz & @libor.poznicek Adam: hostina.bio & @hostina.bio & @this_but_vegan
V dalším dílu jsme vyzpovídali Elišku z Krafinu a vlastního projektu Paralela bistro. Bavili jsme se o její cestě ke gastronomii a pečení, pražské gastro scéně, o krafinech obecně, jaký je rozdíl mezi listovým a krafinovým (plundrovým) těstem a proč nenabízejí bezlepkové nebo jinak zdravější krafiny. Nakousli jsme i jejich crowdfoundingovou kampaň, Krafin chce totiž na podzim otevřít na adrese výrobny i kavárnu a snaží se skrze poukazy na krafinky a jiné boží odměny vybrat dostatek prostředků na rekonstrukci prostor. Kde můžete Krafin podpořit? 👇 https://www.donio.cz/kavarnakrafin
📲 Na instagramu i webu můžete sledovat naše profesní projekty. Libor: complex-fitness.cz & @libor.poznicek Adam: hostina.bio & @hostina.bio & @this_but_vegan