Podcast Kritiky.cz - Podcast - 2025

Teorie bulharské konstanty
podcast serveru Podnikatel.cz o ohýbání byznysové a společenské reality
9 epizod
0 odběratelů

RoastMe Podcast
RoastMe je podcast o lidech, kteří dávají kávě duši. Společně nahlížíme do zákulisí českých pražíren a objevujeme příběhy těch, kdo tvoří výběrovou kávu. Každý díl je inspirací, jak káva vzniká, voní a žije. Sleduj nás a objev kouzlo kávy, jak ji ještě neznáš. IG: h…
8 epizod
0 odběratelů

J&T BANKA Talks
Upozornění: Webové stránky a uvedené články obsahují informace z české i světové ekonomiky nebo představují názory osob zaměstnaných v J&T BANKA, a.s., J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s., nebo ve společnostech s nimi propojených („Společnosti“), a vychází z aktuálně dostup…
89 epizod
9 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
28 epizod
0 odběratelů

Mechanika těla a duše
Tento podcast je pro ty, které zajímá vše mezi Nebem a Zemí, od astrologie, přes Human Design, po celostní medicínu a dál za horizont událostí 😉 Vítejte! Některé epizody jsou placené, chcete-li si je poslechnout, je potřeba se na Spotify zdarma registrovat. Pro předpl…
25 epizod
2 odběratelé

PETR MÁRA PODCAST
Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví…
35 epizod
195 odběratelů

Evropa zblízka
Podcast zpravodajského webu EURACTIV.cz. Píšeme a diskutujeme o EU takové, jaká je.
297 epizod
13 odběratelů

DigiBuzz
Evoluce, revoluce, nebo zatáčka do neznáma? Kam míří digitální ekonomika v Česku? Proč digitalizace není hrozba, ale příležitost, kterou musíme využít? Jak si vedeme v aplikovaných IT technologiích ve srovnání s Evropou a USA? Kde máme největší potenciál a jak podporuje…
9 epizod
0 odběratelů

Podcasty Univerzity Karlovy
Oficiální profil Univerzity Karlovy. Poslouchat nás můžete i na Spotify a Apple Podcasts.
110 epizod
0 odběratelů

Prompt
Podcast Prompt je novým pořadem serveru Voxpot, ve kterém se Matěj Schneider a Jonáš Kucharský vydávají na průzkum světa umělé inteligence. Nečekejte ale jen technologické novinky – Prompt se zaměří i na širší společenské a politické souvislosti. Jak AI mění náš každode…
17 epizod
24 odběratelů

GymSpace Podcast
Čau, probíráme tu společně s zajímavými hosty různá zajímavá témata ze světa fitness, ale zároveň i o jejich byznyse, životním know-how a self improvementu. Nakousneme rozhodně spoustu hodnotných témat, co stojí za to si poslechnout. Přeci jen, proč dělat chyby, když je…
12 epizod
1 odběratel

Řeči o řeči
Podcast Asociace klinických logopedů (nejen) o řeči, jazyku a komunikaci
44 epizod
7 odběratelů

Filozofie všedního dne Ondřeje Vejsady
Autorský podcast Ondřeje Vejsady - terapeuta, spisovatele a autora blogu na iDNES. Uslyšíte úvahy na pomezí filozofie, psychologie a běžného dne, krátké glosy i pasáže z připravovaných knih. Podcast je generován pomocí AI hlasu - ale každé slovo pochází ze života.
60 epizod
0 odběratelů

Headliner CZ
O hudbě zevnitř i zvenku. Rozhovory, komentáře, názory a souvislosti od Honzy Vedrala. Pozor, revue NOTY VOLE nově na samostatném kanálu!
210 epizod
70 odběratelů

Hokejportal - Podcast
Hokejportal.net reaguje na požiadavky doby, a tak prichádzame s novinkou. Veríme, že Hokejportal-podcast bude pre vás obľúbeným hokejovým počúvaním na rôzne témy, ktoré vždy budú o hokeji bez mantinelov. Staňte sa pravidelným poslucháčom debát moderátorky Nikolety Kováč…
162 epizod
25 odběratelů

Nahrávky ovčí babičky - Harry Potter a Zaklínač
Váš čtrnáctidenní český podcast, v němž se parta dobrých kamarádů neformálně baví o příbězích - čteme Harryho Pottera a Zaklínače a mnoho dalšího!
284 epizod
52 odběratelů

FOTBAL VENKU - Premier League a zahraniční fotbal
Podcast o špičkovém zahraničním fotbale. Novinky a rozbor dění v Premier League a dalších top ligách. Vychází každý týden na Spotify a Apple Podcasts. Kompletní epizody a rozšířený obsah pouze na herohero.co/fotbalvenku
84 epizod
20 odběratelů

Podcasty Retro Nation
Retro Nation uvádí podcasty Michala Rybky o herní historii a Jardy Konáše o herní hudbě.
345 epizod
62 odběratelů

Škrty
Podcast bratří Bittnerů Škrty si dělá „nesouhlasné vlnovky“ pod výroky takzvaných „nezávislých ekonomů“ a odhaluje, co se skrývá za tradičními poučkami „mužů v saku“. - boříme ekonomické mýty - tvoříme první mainstreamovou opozici 90kovým demagogům, - provádíme vás džun…
32 epizod
24 odběratelů

Nerdi Vrací Úder
Dva přestřicátníci hrají (a přerostlý fetus), čtou a sledují, co nám přijde pod ruku. Nebereme si skrupule a jsme za každou cenu subjektivní. Pojď do toho s námi! bio.link/nerdivraciuder
69 epizod
1 odběratel

Baletky
My jsme BALETKY! Nový podcast, kde Podvinho a Syky osobitě rozebírají vše, co se kolem Realu Madrid děje. S humorem (snad) a nadhledem sobě vlastním (snad).
30 epizod
0 odběratelů

HOVORY O DUŠI
Rozhovory o vzniku, projevech a terapii duševních onemocnění s našimi předními psychoterapeuty, psychology a psychiatry, ale také s lékaři dalších klinických oborů. Podcast HOVORY O DUŠI volně navazuje na dokumentární cyklus ŽIVOT ZA ZDÍ (www.youtube.com/zivotzazdi), ur…
101 epizod
295 odběratelů