Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #47 Sigmě vydělal 100 milionů. A hořkost zůstává, i když ogara z Halenkova pohltila rychlá kola

#47 Sigmě vydělal 100 milionů. A hořkost zůstává, i když ogara z Halenkova pohltila rychlá kola

Obrázek epizody #47 Sigmě vydělal 100 milionů. A hořkost zůstává, i když ogara z Halenkova pohltila rychlá kola

Poslechněte si podcast

18. 3. 2023

51 min

Už přes tři čtvrtě roku žije bez fotbalu. Tedy samozřejmě toho velké, ligového. „Na život po kariéře jsem si zvykl velice rychle. Fotbal byl mojí prací a řídilo se jím všechno. Jsem rád, že jsem teď pánem svého času a mohu si život programovat podle svého. I když popravdě řečeno, myslel jsem, že času budu mít přece jen víc,“ přiznává ještě před nedávnem fotbalista olomoucké Sigmy a předtím plzeňské Viktorie Roman Hubník v další epizodě podcastu Kopačky na hřebíku.

Popis podcastu

Fotbalový podcast s veterány sportu.