Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Český cukrář učí Belgičany milovat krupicovou kaši. Jeho dezerty se rozplývají na jazyku

Český rozhlas - Komentáře a glosy

Český rozhlas

Zpravodajství

,

Zpravodajské komentáře

Zápisník zahraničních zpravodajů: Český cukrář učí Belgičany milovat krupicovou kaši. Jeho dezerty se rozplývají na jazyku

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Český cukrář učí Belgičany milovat krupicovou kaši. Jeho dezerty se rozplývají na jazyku

Poslechněte si podcast

9. 5. 2025

3 min

V pekárně La Magie du Pain ve valonském městečku Incourt to v sobotu ráno voní čerstvým kváskovým chlebem a croissanty. Zvoneček na dveřích neutichá, protože přicházejí další a další zákazníci pro čerstvé pečivo k snídani. Jejich pohledy ale přitahuje také pult s lákavými dorty a zákusky. Vyrábí je tam český cukrář Stanislav Piják, který do Belgie přišel už před dvaceti lety.Všechno z tématu Komentáře a glosy můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Nejnovější události očima novinářů a odborníků.

Všechno z tématu Komentáře a glosy můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .