
Jak se pečou kuchařky, aneb knihy, ze kterých dostanete hlad

Musí redaktorka vyzkoušet všechny recepty z připravované kuchařky? Redaktorka kuchařek Tereza Nekorancová prozradí své největší trapasy i radosti z práce na knihách o jídle. Dozvíte se, jaké trendy teď světu gastronomie vládnou, proč Češi milují řecké kuchařky, i jestli recepty z TikToku v budoucnu nahradí papírové kuchařky.
Knihy, o kterých je v podcastu řeč najdete se slevou na knizniklub.cz !
Naše: kuchařka, která spojuje (Kateřina Kuranova)
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete (Karolína Fourová)
České smoothie (Kateřina Kuranova)
Bible domácího pečení (Rose Levyová Beranbaumová)
Bezlepkové pečení pro každého (Zdeňka Mazúrová)
Převratné kvašení (David Cote, Sebastien Bureau)