Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Top knihy první poloviny roku 2021

Top knihy první poloviny roku 2021

Obrázek epizody Top knihy první poloviny roku 2021

Poslechněte si podcast

13. 7. 2021

35 min

O epizodě podcastu

V dnešní epizodě jsem zpracovala svůj první TAG. Odpověděla jsem na 14 otázek, které analyzují můj čtenářský výkon za první polovinu roku 2021. Jak jsem v rámci Mid Year Book Freakout TAG dopadla? Která kniha mě nejvíc překvapila a která naopak zklamala? To už si budete muset poslechnout... Podcast najdete i na mém blogu, spolu s kompletním seznamem otázek i zmíněných knih. Můžete mi tam napsat komentář a stejně tak budu ráda za vaši zpětnou vazbu na instagramu, kde jsem jako @endlessbibliophile 💜 Přeju krásný poslech!

V dnešní epizodě jsem zpracovala svůj první TAG. Odpověděla jsem na 14 otázek, které analyzují můj čtenářský výkon za první polovinu roku 2021. Jak jsem v rámci Mid Year Book Freakout TAG dopadla? Která kniha mě nejvíc překvapila a která naopak zklamala? To už si budete muset poslechnout...

Podcast najdete i na mém blogu, spolu s kompletním seznamem otázek i zmíněných knih. Můžete mi tam napsat komentář a stejně tak budu ráda za vaši zpětnou vazbu na instagramu, kde jsem jako @endlessbibliophile 💜 Přeju krásný poslech!

Popis podcastu

Knihovory jsou, jak už název napovídá, podcastem především o knihách. Protože knihy jsou láska. Najdete tu rozhovory s autory, tipy na čtení, knižní novinky a spoustu dalšího... Marky (endlessbibliophile)