Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 121: PROBUDIL JSEM SE VE STŘEPECH. PAK JSEM ZAČAL ZNOVU

121: PROBUDIL JSEM SE VE STŘEPECH. PAK JSEM ZAČAL ZNOVU

Obrázek epizody 121: PROBUDIL JSEM SE VE STŘEPECH. PAK JSEM ZAČAL ZNOVU

Poslechněte si podcast

Dnes

29 min

CELÁ EPIZODA NA FORENDORS ZDE: https://www.forendors.cz/p/977890459898746265

Honza si prošel Nigredem – totálním rozpadem dosavadního obrazu sebe sama. Ve chvíli, kdy si uvědomil, že ve vztahu opakuje přesně ty vzorce žárlivosti, kontroly a potřeby vlastnit, které mu dříve samotnému ubližovaly, přišel dvoudenní blackout a úplné psychické zhroucení. Probudil se ve střepech a hlíně z rozbitých květináčů. Bez pomoci druhých pak začal svou osobnost znovu skládat a hledat způsob, jak přijmout všechny její části.

Otevřeně mluví o sadistických představách, které ho provázejí od dětství, o svém útěku do vnitřního světa i o hranici mezi tím, co si člověk může představovat, a tím, co smí skutečně udělat. Jak daleko lze posouvat hranici mezi bolestí a rozkoší? A proč Honza odmítá běžné škatulky, jako jsou dominantní a submisivní role?

Rozhovor se dotýká také rozdílu mezi fantazií a imaginací, svobody, společenských norem, odpuštění i hledání vlastní celistvosti. Je to neobvykle osobní a hodně otevřená epizoda, která je především hodně na zamyšlení – nad tím, co nás utváří, co ovlivňuje naše touhy a zda skutečně žijeme podle sebe.

Popis podcastu

Protože slušných chlapců je všude dost... Explicitní brácha Gay Guys podcastu