Pro pƙehrání dalơích podcastƯ se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. VĂĄĆĄ email potƙebujeme pouze k tomu, abychom vĂĄm mohli vybĂ­rat podcasty pƙesně na mĂ­ru. Budete moci odebĂ­rat podcasty, hledat osobnosti a tĂ©mata napƙíč podcasty, aby vĂĄm neunikl ĆŸĂĄdnĂœ zajĂ­mavĂœ rozhovor.

Vyzkouơejte vaơe osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

ObrĂĄzek epizody 155. Radfahren đŸšČ | slovnĂ­ zĂĄsoba

155. Radfahren đŸšČ | slovnĂ­ zĂĄsoba

ObrĂĄzek epizody 155. Radfahren đŸšČ | slovnĂ­ zĂĄsoba

Poslechněte si podcast

Dnes

12 min

V tĂ©to epizodě si rozebereme das Fahrrad na ƙídĂ­tka i ƙetěz v němčině. PodĂ­vĂĄme se na druhy kol, benefity tohoto sportu, a takĂ© na uĆŸitečnĂ© frĂĄze.

Chceơ víc? Mrkni na HeroHero , kde najdeơ pƙepis podcastu, slovíčka k procvičování, obrázky a dalơí cvičení.

PotƙebujeĆĄ se rozmluvit? Jsme tu pro tebe! A pro vĂĄĆĄnivĂ© cyklisty bude nejlepĆĄĂ­ lektorkou tƙeba EliĆĄka , kterĂĄ sama na kole projezdila kus Evropy.

____

Jsem Kika, lektorka němčiny a zakladatelka Kika's German. Slibuji, ĆŸe naučíme mluvit a německy myslet i tebe.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.kikasgerman.cz ⁠⁠⁠

Popis podcastu

Jsem online lektorka němčiny na cestĂĄch. Učím němčinu zĂĄbavně a efektivně stovky studentĆŻ z Čech i Slovenska. PomĂĄhĂĄ mi v tom nejen podcast, ale takĂ© blog, sociĂĄlnĂ­ sĂ­tě a tĂœm bĂĄječnĂœch lektorek. Od ledna 2024 vychĂĄzĂ­ 1-2 epizody měsíčně. Pƙepis podcastu, slovnĂ­ zĂĄsobu a dalĆĄĂ­ bonusovĂ© epizody (2 x měsíčně) najdeĆĄ na herohero.co/kikasgerman LektorovĂĄnĂ­ němčiny na volnĂ© noze se věnuji od jara 2019, a kdyĆŸ zrovna nepracuji, tak cestuji po světě, vaƙím, čtu a uĆŸĂ­vĂĄm si ĆŸivota. VĂ­ce o němčině a vĆĄechny naĆĄe kurzy najdeĆĄ na webovĂœch strĂĄnkĂĄch: www.kikasgerman.cz