135. Jaký je rozdíl mezi selbst & allein & eigen?

O epizodě podcastu
Selbst: Dělat něco sám, osobně, bez pomoci.Allein: Být sám, bez jiných lidí, osamocený.Eigen: Mít něco vlastní, něco, co ti patří.Příklady, použití a cvičení v podcastu. Nezapomeň si zapsat nová slovíčka a dej vědět, jestli ti to dává smysl.____Jsem Kika, lektorka němčiny a zakladatelka Kika's German. Slibuji, že naučíme mluvit a německy myslet i tebe.www.kikasgerman.cz
- Selbst : Dělat něco sám, osobně, bez pomoci.
- Allein : Být sám, bez jiných lidí, osamocený.
- Eigen : Mít něco vlastní, něco, co ti patří.
Příklady, použití a cvičení v podcastu. Nezapomeň si zapsat nová slovíčka a dej vědět, jestli ti to dává smysl.
____
Jsem Kika, lektorka němčiny a zakladatelka Kika's German. Slibuji, že naučíme mluvit a německy myslet i tebe.
Popis podcastu
Jsem online lektorka němčiny na cestách. Učím němčinu zábavně a efektivně stovky studentů z Čech i Slovenska. Pomáhá mi v tom nejen podcast, ale také blog, sociální sítě a tým báječných lektorek. Od ledna 2024 vychází 1-2 epizody měsíčně. Přepis podcastu, slovní zásobu a další bonusové epizody (2 x měsíčně) najdeš na herohero.co/kikasgerman
Lektorování němčiny na volné noze se věnuji od jara 2019, a když zrovna nepracuji, tak cestuji po světě, vařím, čtu a užívám si života. Více o němčině a všechny naše kurzy najdeš na webových stránkách: www.kikasgerman.cz