
33. díl⎪se Zuzi a Honzou Valentovýma o gastronomii a turismu v dobách Covidu

O epizodě podcastu
⎪HEZKY HNED PO RUCE:
⎪O DNEŠNÍM KECÁNÍ:
Dneska mám hosty zase dva. Jsou jima Zuzi a Honza z Taste of Prague, který už od roku 2011 až donedávna pořádali speciální gastronomický prohlídky Prahou, při kterejch na tradičních českejch jídlech ukazovali cizincům naší historii a kulturu. Říkám donedávna, protože Koronavirová krize tohle všechno změnila. Zuzi s Honzou totiž mají podnikání stojící na dvou Covidem nejvíc postiženejch oblastech; turismu a gastronomii.
A tak si povídáme…
- o tom jak zjistili, že nemá cenu čekat na to, až budou věci zase normální a jak se celý situaci teda přizpůsobili
- o příležitosti konečně oslovit místní publikum
- o jídle z papírovejch tašek a krabiček, podpoře svých oblíbených podniků a navozování gastronomický atmosféry i u sebe doma
- o příležitosti zas vařit (úžasně vařit!) doma a jestli je tím MasterChefem spíš Honza nebo Zuzka
- o tom jak je možný, že při množství jídla, který Honza se Zuzkou snědí, už dávno nedostali infarkt
- o tom jak je Praha krásná a proto se bohužel nemusí snažit a jestli ji tohle třeba právě letošním rok nepromění
- o cestování s malým Jonášem, vybírání plenek v Bangkoku a stejskání po dálkách
a tak.
⎪ZUZI S HONZOU NAJDETE TADY:
⎪PODPORA, DOBRÁ KARMA A TAK:
Pokud máte Kecání i jiný moje počiny rádi, chtěli byste víc epizod, lepší karmu a tak, můžete mě podpořit a stát se mým patronem! Víc informací o tom jak to funguje a co dostannete za odměnu najdete TUHLENC: https://www.patreon.com/karolinakvas/
⎪HEZKY HNED PO RUCE:
Taste of Prague
Instagram
ToP podcast
Kamínky po kapsách
Patreon
⎪O DNEŠNÍM KECÁNÍ:
Dneska mám hosty zase dva. Jsou jima Zuzi a Honza z Taste of Prague, který už od roku 2011 až donedávna pořádali speciální gastronomický prohlídky Prahou, při kterejch na tradičních českejch jídlech ukazovali cizincům naší historii a kulturu. Říkám donedávna, protože Koronavirová krize tohle všechno změnila. Zuzi s Honzou totiž mají podnikání stojící na dvou Covidem nejvíc postiženejch oblastech; turismu a gastronomii.
A tak si povídáme...
•o tom jak zjistili, že nemá cenu čekat na to, až budou věci zase normální a jak se celý situaci teda přizpůsobili
•o příležitosti konečně oslovit místní publikum
•o jídle z papírovejch tašek a krabiček, podpoře svých oblíbených podniků a navozování gastronomický atmosféry i u sebe doma
•o příležitosti zas vařit (úžasně vařit!) doma a jestli je tím MasterChefem spíš Honza nebo Zuzka
•o tom jak je možný, že při množství jídla, který Honza se Zuzkou snědí, už dávno nedostali infarkt
•o tom jak je Praha krásná a proto se bohužel nemusí snažit a jestli ji tohle třeba právě letošním rok nepromění
•o cestování s malým Jonášem, vybírání plenek v Bangkoku a stejskání po dálkácha tak.
⎪ZUZI S HONZOU NAJDETE TADY:
Taste of Prague
Instagram
ToP podcast
⎪PODPORA, DOBRÁ KARMA A TAK:
Pokud máte Kecání i jiný moje počiny rádi, chtěli byste víc epizod, lepší karmu a tak, můžete mě podpořit a stát se mým patronem! Víc informací o tom jak to funguje a co dostannete za odměnu najdete TUHLENC: https://www.patreon.com/karolinakvas/
Popis podcastu
Kecání bez vzdělání je série povídání o obyčejných věcech s neobyčejnými lidmi, který, jak tajně doufám, vás snad budou inspirovat k hledání svých vlastních odpovědí na nejrůznější otázky o nesmrtelnosti chrousta.
Svět je totiž plnej neuvěřitelně zajímavých lidí, který nutně nemají na všechno papír, ale i tak mají příběhy a zkušenosti, u kterých nikdy nevíte, jak moc vás můžou zrovínka zasáhnout nebo vám třeba i změnit život.