
#83 KAM NA TALÍŘI S HOŘČICÍ, EXOTICKOU OMÁČKOU, KOSTMI Z RYBY NEBO PECKAMI Z OLIV?

O správném držení příboru, skleničky nebo pravidlech používání ubrousku jste už slyšeli mnohokrát, ale kam konkrétně, tedy do kterého místa na talíři přesně odložit odpad v podobě pecek z oliv nebo kostí z ryby, anebo naopak kam na talíři s hořčicí, kečupem nebo exotickou omáčkou a proč? To už je o stupínek znalosti pravidel stolování výš a dozvíte se to právě v této epizodě.
Popis podcastu
Vítejte v podcastu KAŽDÝ JE TÍM, KÝM SE UDĚLÁ, společenském podcastu plném tipů & inspirace, jak se chovat, vystupovat a reagovat v konkrétních situacích ve společnosti, v businessu, na cestách, anebo na prvním rande a žít tak svůj život se společenským rozhledem a zdravě sebevědomě.