Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody # 214 ČEHO A JAK SI VE SPOLEČNOSTI VŠÍMAT

# 214 ČEHO A JAK SI VE SPOLEČNOSTI VŠÍMAT

Obrázek epizody # 214 ČEHO A JAK SI VE SPOLEČNOSTI VŠÍMAT

Poslechněte si podcast

7. 11. 2024

7 min

Dnešní podcastový díl bude o společenské všímavosti a konkrétně se v něm dozvíte: co si mám pod společenskou všímavostí představit, konkrétně čeho a jak si společensky všímat, co mi společenská všímavost přinese a s čím mi může pomoci. 🔥 Když se změní věci uvnitř vás, změní se věci kolem vás. V dnešním dílu na vás mimo jiného čeká pět konkrétních tipů, čeho si mně osobně osvědčuje všímat nejvíc. Schválně, jestli to máme podobné. Chtěli byste na svých společenských dovednostech více zapracovat? Staňte se členkou či členem nově vznikajícího Společenského klubu. Nejste si svým zájmem o členství v klubu jistí? Zaregistrujte se k odběru mého nového newsletteru pod názvem Společenská jednohubka, který vám velmi ráda jednou měsíčně zcela zdarma zašlu.

Popis podcastu

Vítejte v podcastu KAŽDÝ JE TÍM, KÝM SE UDĚLÁ, společenském podcastu plném tipů & inspirace, jak se chovat, vystupovat a reagovat v konkrétních situacích ve společnosti, v businessu, na cestách, anebo na prvním rande a žít tak svůj život se společenským rozhledem a zdravě sebevědomě.