
#105 JAK JE TO S ČEKÁNÍM NA OBSLUHU

Také s nadšením zkoušíte nové restaurace, hospůdky, vinárny nebo kavárny a pak hodnotíte, kam se rozhodně stojí za to vrátit a naopak, kde už Vás ani za milion neuvidí? Já určitě ano, takže to většinou vypadá tak, že se s úsměvem vrhám dovnitř, usadím se, kochám se okolím a čekám, až dorazí obsluha.
Ale najednou čekám a čekám, hosté okolo švitoří nad plnými stoly a mě si vůbec nikdo nevšímá! Existuje tedy nějaká všeobecně uznávaná doba, po kterou je společensky přijatelné trpělivě vyčkat, a když ani poté obsluha nedorazí, prostě se v tichosti zvednout a bez komentáře místo opustit?
Ano, opravdu existuje & dozvíte se ji právě v této epizodě👉▶️🎧😊
Popis podcastu
Vítejte v podcastu KAŽDÝ JE TÍM, KÝM SE UDĚLÁ, společenském podcastu plném tipů & inspirace, jak se chovat, vystupovat a reagovat v konkrétních situacích ve společnosti, v businessu, na cestách, anebo na prvním rande a žít tak svůj život se společenským rozhledem a zdravě sebevědomě.