
EP.6 - "Gin & Tonic se Špejlí" - Honza Braniš

Vítejte u další epizody podcastu, ve kterém se vám společně s mými hosty pokusíme dokázat, že všichni "Jsme jenom lidi".
Tuto epizodu symbolizuje špejle - nebude řeč o dřevě nebo stromech, ale o pražském bistru Špejle. Podíváme se, jak to v takovém podniku žije, co se stane, když v něm nahlas zavoláte "Lukáši" a jak se český chlebíček dostal do nabídky v tapas baru. Dojde i na kvalitní drinky, podíváme se díky nim do barové akademie, proletíme se na Kubu a zkusíme udělat drink s "polovodou". Když se zraníte, tak jste zranění a i s tím se musí potýkat můj host při své práci.
Mým dalším hostem je spolumajitel pražského bistra Špejle, společník ve společnosti FenixDrinks a manažer Bugsy's Bar - Honza Braniš.