
17: Filip Fingl: „Mikromanagementem odeženete ty nejchytřejší zaměstnance.“

O epizodě podcastu
Ve 30 letech se stal generálním ředitelem Dáme jídlo. Během roku a půl na této pozici dokázal navýšit růst firmy o 20 procent. ProzRADIMe Vám, jak se to může povést i ve Vaší firmě.
RADIM Vám: pusťte si tento podcast a dozvíte se, jak přemýšlejí lídři nové digitální generace. Jak motivují své zaměstnance. Co si Filip myslí o uklizených stolech v práci. A co vlastně Češi jedí. Uslyšíte i velmi otevřené vyprávění o tom, jak vyjednávali s obrovským světovým koncernem o spolupráci. A mnohem víc.
Ve 30 letech se stal generálním ředitelem Dáme jídlo. Během roku a půl na této pozici dokázal navýšit růst firmy o 20 procent. ProzRADIMe Vám, jak se to může povést i ve Vaší firmě.
RADIM Vám: pusťte si tento podcast a dozvíte se, jak přemýšlejí lídři nové digitální generace. Jak motivují své zaměstnance. Co si Filip myslí o uklizených stolech v práci. A co vlastně Češi jedí. Uslyšíte i velmi otevřené vyprávění o tom, jak vyjednávali s obrovským světovým koncernem o spolupráci. A mnohem víc.
@FilipFingl
@Dámejídlo
Popis podcastu
Jsem PAŘÍK a RADIM: už od roku 2003 lidem a firmám, jak dosahovat lepších výsledků. Lepších, než si kdy mysleli. A teď budu radit i z podcastu. Někdy já, někdy moji hosté. A vám RADIM: pusťte si to. Nebojím se totiž zeptat fakt na tělo. Jedině tak zjistíte, jak skutečně přemýšlí ti nejlepší ve svém oboru.