Jak utrácíme v restauraci?
O epizodě podcastu
CELÝ DÍL V DÉLCE 47 MIN. JEN NA FORENDORS.CZ/JOLO.CASTRadost objevovat. Vietnamský langoš a “fó”. Jak z toho nezchudnout. Mekáček vs. Jelení steak. Naše srdcovky. Steak a sazka. Bonus:Hate a vracení jídla. Nejhorší název, ale nejlepší steak. Máme rádi Ambiente? Kam na kuře. Hnus a průměr. Úplně nejlepší pizza v Praze. Ňafka…💥 FULL epizoda:forendors.cz/jolo.castDenisa & Honza
CELÝ DÍL V DÉLCE 47 MIN. JEN NA FORENDORS.CZ/JOLO.CAST
Radost objevovat. Vietnamský langoš a “fó”. Jak z toho nezchudnout. Mekáček vs. Jelení steak. Naše srdcovky. Steak a sazka.
Bonus:
Hate a vracení jídla. Nejhorší název, ale nejlepší steak. Máme rádi Ambiente? Kam na kuře. Hnus a průměr. Úplně nejlepší pizza v Praze. Ňafka…
💥 FULL epizoda: forendors.cz/jolo.cast
Denisa & Honza
Popis podcastu
Podcast kamarádů, co se zatím moc neznaj. ONA tetuje a má firmy, ON dělá v marketingu a nemá firmy. Mělký témata, který jdou do hloubky. Hvězdný host, pes Ryba, kterej o životě ví víc, než vy všichni dohromady. Chaotickej podcast, ale děláme co můžem. Epizoda jednou za 14 dní. Celý díly, obviously jenom na www.forendors.cz/jolo.cast