
Radek Otípka - kuchařem na ropné plošině

Petr Meškán si tentokrát povídal s šéfkuchařem, který vařil v luxusních restauracích, ale také na ropných plošinách uprostřed oceánu. Do kuchyní luxusních restaurací se dostal díky svému talentu. Výuční list získal nakonec v Norsku. Odtud létal vrtulníkem vařit na ropné plošiny. Dnes žije v Budějovicích a má vlastní provoz.
Popis podcastu
Jihočeský Podcast zpovídá ve svých pravidelných relacích známé i méně známé jihočeské osobnosti a zajímá se, jak právě jejich obor ovlivňují moderní technologie a jak je umí využívat. Ptáme se hostů z různých oborů lidského snažení, cestovatelé, programátoři, ředitelé firem, nebo zakladatelé ambiciozních projektů. Načerpejte inspiraci od těch, kteří umí technologie využívat a mají světu, co říci.