
Martin Pražák - ceny v restauracích vzrostou o 30 procent

Začal s účetnictvím, pracoval pro banky a investiční, měl výrobnu na domácí nudle, ale zlákala ho gastronomie. Miluje vaření a jídlo. Pod jeho křídla patří dnes kavárny Café Essence, Praži café, Bistro Magdalene, Vaflárna. Co rozhoduje o úspěchu v gastronomii, a jaké jsou nejlepší kuchyně světa? O tom všem Martin Pražák v dalším díle Jihočeského podcastu.
Popis podcastu
Jihočeský Podcast zpovídá ve svých pravidelných relacích známé i méně známé jihočeské osobnosti a zajímá se, jak právě jejich obor ovlivňují moderní technologie a jak je umí využívat. Ptáme se hostů z různých oborů lidského snažení, cestovatelé, programátoři, ředitelé firem, nebo zakladatelé ambiciozních projektů. Načerpejte inspiraci od těch, kteří umí technologie využívat a mají světu, co říci.