Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak jsem si pořídil šestiválec Honda CBX 1000

Jak jsem si pořídil šestiválec Honda CBX 1000

Obrázek epizody Jak jsem si pořídil šestiválec Honda CBX 1000

Poslechněte si podcast

6. 2. 2022

1 hod 7 min

Tohle je úplně první epizoda nového podcastu, který vzniká v rámci mého projektu Jednoustopou. Možná už jste viděli některé mé recenze motorek na Youtube - a teď se nově pouštím do podcastu. Proč, jak, jakou formou a jak často se dozvíte v úvodní části této epizody.

Ve zbytku podcastu se můžete zaposlouchat do povídání o divukrásném stroji Honda CBX 1000. Proč je vlastně takovou legendou, co je na něm technicky fascinujícího nebo proč jsem po něm (nejen já) od malička toužil. A dále se podíváme na to, jak se vyvíjí trh ojetých motorek, investičních motorek a speciálně v tomto díle trh s Hondou CBX 1000. Dotýkám se toho, jak takovou motorku koupit, abyste se absolutně nespálili. A jak jsem si ji nakonec koupil já. Popisuji, jak jsem se pro ni před pár týdny vydal do Německa a splnil si svůj snad možná celoživotní sen.

O Hondě CBX 1000 samozřejmě uvidíte v sezóně i nějaká videa u mě na Youtube. Zatím je ale zima, a tak začínáme podcastem.

Těším se u dalšího podcastu nebo třeba na mém Instagramu .

Popis podcastu

Český podcast o motorkách. Recenze, reportáže, úvahy a snění o krásných strojích.