Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak jsem si pořídil šestiválec Honda CBX 1000

Jednoustopou

Jednoustopou.cz

Volnočasové

,

Animace a Manga

Jak jsem si pořídil šestiválec Honda CBX 1000

Obrázek epizody Jak jsem si pořídil šestiválec Honda CBX 1000

Poslechněte si podcast

6. 2. 2022

1 hod 7 min

O epizodě podcastu

Tohle je úplně první epizoda nového podcastu, který vzniká v rámci mého projektu Jednoustopou. Možná už jste viděli některé mé recenze motorek na Youtube - a teď se nově pouštím do podcastu. Proč, jak, jakou formou a jak často se dozvíte v úvodní části této epizody.

Ve zbytku podcastu se můžete zaposlouchat do povídání o divukrásném stroji Honda CBX 1000. Proč je vlastně takovou legendou, co je na něm technicky fascinujícího nebo proč jsem po něm (nejen já) od malička toužil. A dále se podíváme na to, jak se vyvíjí trh ojetých motorek, investičních motorek a speciálně v tomto díle trh s Hondou CBX 1000. Dotýkám se toho, jak takovou motorku koupit, abyste se absolutně nespálili. A jak jsem si ji nakonec koupil já. Popisuji, jak jsem se pro ni před pár týdny vydal do Německa a splnil si svůj snad možná celoživotní sen.

O Hondě CBX 1000 samozřejmě uvidíte v sezóně i nějaká videa u mě na Youtube. Zatím je ale zima, a tak začínáme podcastem.

Těším se u dalšího podcastu nebo třeba na mém Instagramu .

Tohle je úplně první epizoda nového podcastu, který vzniká v rámci mého projektu Jednoustopou. Možná už jste viděli některé mé recenze motorek na Youtube - a teď se nově pouštím do podcastu. Proč, jak, jakou formou a jak často se dozvíte v úvodní části této epizody. Ve zbytku podcastu se můžete zaposlouchat do povídání o divukrásném stroji Honda CBX 1000. Proč je vlastně takovou legendou, co je na něm technicky fascinujícího nebo proč jsem po něm (nejen já) od malička toužil. A dále se podíváme na to, jak se vyvíjí trh ojetých motorek, investičních motorek a speciálně v tomto díle trh s Hondou CBX 1000. Dotýkám se toho, jak takovou motorku koupit, abyste se absolutně nespálili. A jak jsem si ji nakonec koupil já. Popisuji, jak jsem se pro ni před pár týdny vydal do Německa a splnil si svůj snad možná celoživotní sen. O Hondě CBX 1000 samozřejmě uvidíte v sezóně i nějaká videa u mě na Youtube. Zatím je ale zima, a tak začínáme podcastem.  Těším se u dalšího podcastu nebo třeba na mém Instagramu.