Rasty Turek: Ze $150,000 na $17 milionů za jediný rok díky tradingu opcí a futures

Rozhovor s Rasty Turkem , CEO společnosti PEX , o tom, jak se mu podařilo zhodnotit během jediného roku $150,000 na téměř $17 milionů díky tradingu opcí a futures, jak vysokou daň z toho musel v USA zaplatit, jaký byl jeho nejztrátovější den, co považuje za svojí největší chybu nebo jaká akcie patří mezi jeho nejoblíbenější. (Natočeno 22. dubna 2022)
Partnerem podcastu je Strike.Market , nekonečné množství dat pro akciové investory.
AKCIE: NFLX , DIS , FB , GOOG , DE , CAT , CCJ , TSLA
- "Při tradingu jsem se naučil: Držet se plánu a neřešit emoce, protože emoce jsou lehce ovlivnitelné."
- "Žádný z mých trejdů netrvá déle než 5 až 10 min. Většinou se to snažím držet mezi dvoumi a čtyřmi trejdy za den.
- "JohnDeer je moje nejoblíbenšjí akcie."
V PODCASTU SE DOZVÍTE:
- Jeho začátky s investováním (0:40)
- Tradingová strategie (1:23)
- První investiční zkušenost (2:00)
- Co se chtěl původně tradingem naučit (4:03)
- Psychika během tradingu (15:57)
- Nejztrátovější den (17:15)
- Největší investiční chyba (22:32)
- Denní strategie (28:58)
- Daně v USA (30:59)
- Akcie v portfoliu (32:51)
- Názor VC investorů na jeho trading (41:14)
- PEX (43:02)
- Názor na Teslu a co se naučil od Elona Muska (46:25)
- Bitcoin (48:27)
ODKAZY:
Upozornění: Nejedná se o investiční doporučení!
Vaše zpětná vazba je pro mě důležité. Máte-li k podcastu jakékoliv poznámky, zašlete mi je, prosím, na lenka@schanova.com. Děkuji.
Popis podcastu
Rozhovory o zajímavých investičních příležitostech se známými, ale i veřejnosti prozatím méně známými osobnostmi ze světa investování a tradingu.