Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rasty Turek: Ze $150,000 na $17 milionů za jediný rok díky tradingu opcí a futures

Rasty Turek: Ze $150,000 na $17 milionů za jediný rok díky tradingu opcí a futures

Obrázek epizody Rasty Turek: Ze $150,000 na $17 milionů za jediný rok díky tradingu opcí a futures

Poslechněte si podcast

25. 4. 2022

50 min

Rozhovor s Rasty Turkem , CEO společnosti PEX , o tom, jak se mu podařilo zhodnotit během jediného roku $150,000 na téměř $17 milionů díky tradingu opcí a futures, jak vysokou daň z toho musel v USA zaplatit, jaký byl jeho nejztrátovější den, co považuje za svojí největší chybu nebo jaká akcie patří mezi jeho nejoblíbenější. (Natočeno 22. dubna 2022)

Partnerem podcastu je Strike.Market , nekonečné množství dat pro akciové investory.

AKCIE: NFLX , DIS , FB , GOOG , DE , CAT , CCJ , TSLA

• "Při tradingu jsem se naučil: Držet se plánu a neřešit emoce, protože emoce jsou lehce ovlivnitelné."
  • "Žádný z mých trejdů netrvá déle než 5 až 10 min. Většinou se to snažím držet mezi dvoumi a čtyřmi trejdy za den.
  • "JohnDeer je moje nejoblíbenšjí akcie."

V PODCASTU SE DOZVÍTE:

• Jeho začátky s investováním (0:40)
  • Tradingová strategie  (1:23)
  • První investiční zkušenost (2:00)
  • Co se chtěl původně tradingem naučit (4:03)
  • Psychika během tradingu (15:57)
  • Nejztrátovější den (17:15)
  • Největší investiční chyba (22:32)
  • Denní strategie (28:58)
  • Daně v USA (30:59)
  • Akcie v portfoliu (32:51)
  • Názor VC investorů na jeho trading (41:14)
  • PEX (43:02)
  • Názor na Teslu a co se naučil od Elona Muska (46:25)
  • Bitcoin (48:27)

ODKAZY:

Upozornění: Nejedná se o investiční doporučení!

Vaše zpětná vazba je pro mě důležité. Máte-li k podcastu jakékoliv poznámky, zašlete mi je, prosím, na lenka@schanova.com. Děkuji.

Popis podcastu

Rozhovory o zajímavých investičních příležitostech se známými, ale i veřejnosti prozatím méně známými osobnostmi ze světa investování a tradingu.