
„Kvásek je srdce pekárny,“ říká v podcastu pekař restaurace Eska, Jarda Kozdělka

O epizodě podcastu
Chlebový kvas je pojem nejen od covidových lockdownů. A jestli jste tehdy nepropadli domácímu pečení, pak je možná správná chvíle zkusit to znovu. Jak si kvas založit doma jen z mouky a vody? Jak se o něj správně starat a jak by měl vypadat? O tom všem mluví v této epizodě vrchní pekař restaurace Eska Jarda Kozdělka.
Chlebový kvas je pojem nejen od covidových lockdownů. A jestli jste tehdy nepropadli domácímu pečení, pak je možná správná chvíle zkusit to znovu. Jak si kvas založit doma jen z mouky a vody? Jak se o něj správně starat a jak by měl vypadat? O tom všem mluví v této epizodě vrchní pekař restaurace Eska Jarda Kozdělka.
Popis podcastu
Jak pečovat o zahradu, pokojové rostliny nebo třeba o psa? Jaké trendy dnes hýbou zahradou i světem za jejím plotem? V tom vám poradí podcast Receptář do ucha, který připravujeme s odborníky i nadšenými laiky. Protože Receptář vždycky ví, jak na to.