Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Když začínáte péct chleba, musíte počítat s tím, že se to párkrát nepovede. A když budete naštvaní, nepovede se to nikdy,“ říká pekař Jarda Kozdělka

„Když začínáte péct chleba, musíte počítat s tím, že se to párkrát nepovede. A když budete naštvaní, nepovede se to nikdy,“ říká pekař Jarda Kozdělka

Obrázek epizody „Když začínáte péct chleba, musíte počítat s tím, že se to párkrát nepovede. A když budete naštvaní, nepovede se to nikdy,“ říká pekař Jarda Kozdělka

Poslechněte si podcast

1. 4. 2025

9 min

O epizodě podcastu

Jak se liší pečení doma v velké profesionální pekárně? Kde sehnat dobrou mouku a na který recept se můžete spolehnout? Má radši ochucený chleba s dalšími přísadami nebo českou klasiku? A proč má pokaždé při pečení dobrou náladu? O tom mluví v rozhovoru pekař restaurace Eska, Jarda Kozdělka.

Jak se liší pečení doma v velké profesionální pekárně? Kde sehnat dobrou mouku a na který recept se můžete spolehnout? Má radši ochucený chleba s dalšími přísadami nebo českou klasiku? A proč má pokaždé při pečení dobrou náladu? O tom mluví v rozhovoru pekař restaurace Eska, Jarda Kozdělka.

Popis podcastu

Jak pečovat o zahradu, pokojové rostliny nebo třeba o psa? Jaké trendy dnes hýbou zahradou i světem za jejím plotem? V tom vám poradí podcast Receptář do ucha, který připravujeme s odborníky i nadšenými laiky. Protože Receptář vždycky ví, jak na to.