Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Investiční výhledy ep.08/2021 - Proč US akcie tak rostou, kdy se zastaví růst nemovitostí

Investiční výhledy ep.08/2021 - Proč US akcie tak rostou, kdy se zastaví růst nemovitostí

Obrázek epizody Investiční výhledy ep.08/2021 - Proč US akcie tak rostou, kdy se zastaví růst nemovitostí

Poslechněte si podcast

9. 8. 2021

54 min

O epizodě podcastu

mám pro vás další várku investičních aktualit za uplynulý měsíc, které jsme pro Vás jako každý měsíc připravili s naším analytikem Danem Majstorovićem. Tentokrát jsem se podívali na to co stojí za rekordními růsty akcií v letošním roce, proč americké akcie předhání ty evropské, kam až v Čechách porostou ceny nemovitostí a nebo na to jak analytikům dlouhodobě vychází jejich předpovědi.
Mám pro vás další várku investičních výhledů za uplynulý měsíc, které jsme pro vás jako každý měsíc připravili s naším analytikem Danem Majstorovićem. Tentokrát jsme se podívali na to, co stojí za rekordními růsty akcií v letošním roce, proč americké akcie předhání ty evropské, kam až v Čechách porostou ceny nemovitostí a nebo jak analytikům dlouhodobě vychází jejich předpovědi.

Popis podcastu

Český podcast o investicích pro všechny rentiéry a budoucí rentiéry, kteří chtějí pomocí svého majetku dosáhnout finanční nezávislosti a stát se rentiéry. Budu vám přinášet pravidelnou dávku nápadů, tipů a inspirace pro práci s vašimi investicemi. Témata jako etf fondy, investiční nemovitost, akcie, dluhopisy, svěřenský fond, dědictví a investice obecně nám učitě nebudou cizí. Autorem podcastu je Jiří Cimpel, EFP majitel společnosti Cimpel & partneři, kde jako privátní honorovaný investiční poradce pomáhá klientům na jejich cestě k rentě.