Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #260 Petr Fiala: BABIŠ JE NEPEVNÝ, JÁ MÁM VÝSLEDKY

#260 Petr Fiala: BABIŠ JE NEPEVNÝ, JÁ MÁM VÝSLEDKY

Obrázek epizody #260 Petr Fiala: BABIŠ JE NEPEVNÝ, JÁ MÁM VÝSLEDKY

Poslechněte si podcast

29. 9. 2025

23 min

Celý díl najdete na našem HeroHero a Patreonu.👉 patreon.com/insiderpodcast👉 https://herohero.co/insiderpodcast

Otevřený rozhovor s premiérem Petrem Fialou. Jak se cítí po čtyřech letech ve Strakovce? Proč je Babiš nepevný a jeho spojenci ohrožují Českou republiku? Jak vnímá rozdělení společnosti? Opravdu není politika lidem lhostejná? Jak vysvětluje daňové změny a kde vidí prostor pro další reformy? Proč má být politik spíš „pan doktor“ než „hospodský showman?" Jak hodnotí stabilitu své vlády, digitalizaci, energetiku i školství? Rozhovor nejen o tom, a to vše pár dnů před volbami.

Partnerem podcastu je advokátní kancelář ROWAN LEGAL a mezinárodní poradenská společnost RSM.

Popis podcastu

Nejvlivnější český podcast. Rozhovory nejen o aktuálních tématech s hosty, kteří mají co říct. Uvádějí Tomáš Jirsa a Michal Půr.