Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody POKECCC - V 19 LETECH JSEM KOUPIL OBŘÍ DŮM ZA 13 MILIONŮ, KVŮLI YOUTUBE JSEM MUSEL K SOUDU Ep.174

POKECCC - V 19 LETECH JSEM KOUPIL OBŘÍ DŮM ZA 13 MILIONŮ, KVŮLI YOUTUBE JSEM MUSEL K SOUDU Ep.174

Obrázek epizody POKECCC - V 19 LETECH JSEM KOUPIL OBŘÍ DŮM ZA 13 MILIONŮ, KVŮLI YOUTUBE JSEM MUSEL K SOUDU Ep.174

Poslechněte si podcast

30. 1. 2025

1 hod 2 min

Do dnešního dílu dorazil nejrychleji rostoucí youtuber v Česku POKECCC. Probrali jsme kolik mu vydělávají videa, kolik do každýho videa investuje, kdy u něj nastal ten boom, jak mu bezdůvodně smazali youtube kanál, proč youtube plánuje zrušit youtube ocenění, jaký jeho videa jsou reálný a jaký fake, jak ho napadají občas tak divný videa, kde natáčel nejdražší videa, který video mi vydělalo nejvíc, jak si v 19 letech koupil obří 400 metrovej dům za 13 milionů, o fake seznamkách, kvůli youtube jsem byl u soudu, kvůli videu nás občas vyhodí z obchodu, jak zvládá hate a kritiku, jak to měl se školou a jak jeho třídní učitel chtěl být u něj ve videu, ikdyž ho ostatní učitelé neměli rádi, protože kvůli youtube prospal celou školu.

Popis podcastu

Hype-Cast je podcast, kam si zveme zajímavé lidi a celebrity, abychom je vyzpovídali o jejich životě, na aktuální témata nebo s nima jen kamarádsky pokecali :) Celým Hype-Castem provázejí Stejk a Martin Molnár. Na nové díly se těště každý čtvrtek v 17 hodin. Peprný BONUSY s hostama a všechny epizody o několik dní dřív najdete na https://herohero.co/hypecast