Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody JDEME ŽRÁT - KVŮLI VIDEU MĚ CHTĚLI POBODAT, MĚSÍČNĚ NECHÁM ZA JÍDLO DESÍTKY TISÍC, OBCHODNÍ ŘETĚZEC MI KVŮLI VIDEU VYHROŽOVAL Ep.157

JDEME ŽRÁT - KVŮLI VIDEU MĚ CHTĚLI POBODAT, MĚSÍČNĚ NECHÁM ZA JÍDLO DESÍTKY TISÍC, OBCHODNÍ ŘETĚZEC MI KVŮLI VIDEU VYHROŽOVAL Ep.157

Obrázek epizody JDEME ŽRÁT - KVŮLI VIDEU MĚ CHTĚLI POBODAT, MĚSÍČNĚ NECHÁM ZA JÍDLO DESÍTKY TISÍC, OBCHODNÍ ŘETĚZEC MI KVŮLI VIDEU VYHROŽOVAL Ep.157

Poslechněte si podcast

17. 10. 2024

1 hod 5 min

O epizodě podcastu

Do dnešního dílu dorazil nejznámější youtuber a nejznámější ochutnávač Grigory z kanálu JDEME ŽRÁT. Probrali jsme přežírání, kolik utratí měsíčně za jídlo, naše nejhorší zkušenosti s doručováním jídla, jak mu vyhrožoval obchodní řetězec kvůli videu, jaký nejhorší servis v restauraci zažil, o fastfoodech a jak si vedou ty v Česku. Taky jsme se pobavili o drahých dárcích, jak nás na celnici vyhmátli celníci, jak se Grigory stal pašerákem, jak moc špatný bylo testovat nejhorší restauraci v Česku, kvůli videu mu vyhrožovali pobodáním, z čeho měl otravu jídla.

Do dnešního dílu dorazil nejznámější youtuber a nejznámější ochutnávač Grigory z kanálu JDEME ŽRÁT. Probrali jsme přežírání, kolik utratí měsíčně za jídlo, naše nejhorší zkušenosti s doručováním jídla, jak mu vyhrožoval obchodní řetězec kvůli videu, jaký nejhorší servis v restauraci zažil, o fastfoodech a jak si vedou ty v Česku. Taky jsme se pobavili o drahých dárcích, jak nás na celnici vyhmátli celníci, jak se Grigory stal pašerákem, jak moc špatný bylo testovat nejhorší restauraci v Česku, kvůli videu mu vyhrožovali pobodáním, z čeho měl otravu jídla.

Popis podcastu

Hype-Cast je podcast, kam si zveme zajímavé lidi a celebrity, abychom je vyzpovídali o jejich životě, na aktuální témata nebo s nima jen kamarádsky pokecali :) Celým Hype-Castem provázejí Stejk a Martin Molnár. Na nové díly se těště každý čtvrtek v 17 hodin. Peprný BONUSY s hostama a všechny epizody o několik dní dřív najdete na https://herohero.co/hypecast