Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ERIKA ELIÁŠOVÁ - DÍKY MĚ PŮJDE TYRAN ZVÍŘAT DO VĚZENÍ, JAK JÍ S PETICÍ POSLALA POSLANKYNĚ DO ŘITI Ep.207

ERIKA ELIÁŠOVÁ - DÍKY MĚ PŮJDE TYRAN ZVÍŘAT DO VĚZENÍ, JAK JÍ S PETICÍ POSLALA POSLANKYNĚ DO ŘITI Ep.207

Obrázek epizody ERIKA ELIÁŠOVÁ - DÍKY MĚ PŮJDE TYRAN ZVÍŘAT DO VĚZENÍ, JAK JÍ S PETICÍ POSLALA POSLANKYNĚ DO ŘITI Ep.207

Poslechněte si podcast

28. 8. 2025

1 hod 5 min

Dnes k nám dorazila podnikatelka a influencerka Erika Eliášová. Probrali jsme VR péčko, jak vznikla módní značka Erika fashion, o začátcích, kdy jezdila do Londýna aby naplnila kufry a v Česku je prodala, kolik toho ročně prodá, o týrání zvířat, o tom, jak poslala petici poslankyni a ta ji s tím poslala do prdele, co je největší potupa pro každýho člověka, už jí někdo vyhrožoval? Už někoho dohnala do vězení? Klinika, kde řezali čumáčky psům je jedna z nejhorších v Česku, o etice v módě, co jí dobíjí energii, jak rodiče můžou zničit dětem sebevědomí, jakým hovadinám jsme věřili jako malý děti, jaký zvíře by vrátila zpět k životu.

Popis podcastu

Hype-Cast je podcast, kam si zveme zajímavé lidi a celebrity, abychom je vyzpovídali o jejich životě, na aktuální témata nebo s nima jen kamarádsky pokecali :) Celým Hype-Castem provázejí Stejk a Martin Molnár. Na nové díly se těště každý čtvrtek v 17 hodin. Peprný BONUSY s hostama a všechny epizody o několik dní dřív najdete na https://herohero.co/hypecast