Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody DANA MORÁVKOVÁ - ZASPALA JSEM DO SNÍDANĚ S NOVOU A JELA TAM V NOČNÍ KOŠILI, KDYŽ JSEM HRÁLA MRCHU Z PEKLA ŠTĚSTÍ TAK DO MOJÍ FOTKY HÁZELI ŠIPKY Ep.217

DANA MORÁVKOVÁ - ZASPALA JSEM DO SNÍDANĚ S NOVOU A JELA TAM V NOČNÍ KOŠILI, KDYŽ JSEM HRÁLA MRCHU Z PEKLA ŠTĚSTÍ TAK DO MOJÍ FOTKY HÁZELI ŠIPKY Ep.217

Obrázek epizody DANA MORÁVKOVÁ - ZASPALA JSEM DO SNÍDANĚ S NOVOU A JELA TAM V NOČNÍ KOŠILI, KDYŽ JSEM HRÁLA MRCHU Z PEKLA ŠTĚSTÍ TAK DO MOJÍ FOTKY HÁZELI ŠIPKY Ep.217

Poslechněte si podcast

9. 10. 2025

31 min

Na rychlý podcast dnes dorazila herečka Dana Morávková. Probrali jsme cestování, její začátky ve 14 letech, moderování Snídaně s Novou a v kolik musí vstávat, jak jednou zaspala a musela jet přes Prahu v noční košili, co dělat když zaspí host, o pohádce Z pekla štěstí a jak když hrála mrchu, tak do její fotky házeli šipky, jak při natáčení spadla z koně, jak vzpomíná na natáčení se Zdeňkem Troškou nebo na film Van Helsing, kde se zdravila s Hugh Jackmanem, jak vypadá její běžný den, o navrhování kabelek. Probrali jsme taky Ordinaci, nebo jaké další projekty chystá.

Popis podcastu

Hype-Cast je podcast, kam si zveme zajímavé lidi a celebrity, abychom je vyzpovídali o jejich životě, na aktuální témata nebo s nima jen kamarádsky pokecali :) Celým Hype-Castem provázejí Stejk a Martin Molnár. Na nové díly se těště každý čtvrtek v 17 hodin. Peprný BONUSY s hostama a všechny epizody o několik dní dřív najdete na https://herohero.co/hypecast