Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody DANA MORÁVKOVÁ - ZASPALA JSEM DO SNÍDANĚ S NOVOU A JELA TAM V NOČNÍ KOŠILI, KDYŽ JSEM HRÁLA MRCHU Z PEKLA ŠTĚSTÍ TAK DO MOJÍ FOTKY HÁZELI ŠIPKY Ep.217

Hype-Cast Podcast

Hype-Cast

Zábava

DANA MORÁVKOVÁ - ZASPALA JSEM DO SNÍDANĚ S NOVOU A JELA TAM V NOČNÍ KOŠILI, KDYŽ JSEM HRÁLA MRCHU Z PEKLA ŠTĚSTÍ TAK DO MOJÍ FOTKY HÁZELI ŠIPKY Ep.217

Obrázek epizody DANA MORÁVKOVÁ - ZASPALA JSEM DO SNÍDANĚ S NOVOU A JELA TAM V NOČNÍ KOŠILI, KDYŽ JSEM HRÁLA MRCHU Z PEKLA ŠTĚSTÍ TAK DO MOJÍ FOTKY HÁZELI ŠIPKY Ep.217

Hype-Cast Podcast

Poslechněte si podcast

Dnes

31 min

O epizodě podcastu

Na rychlý podcast dnes dorazila herečka Dana Morávková. Probrali jsme cestování, její začátky ve 14 letech, moderování Snídaně s Novou a v kolik musí vstávat, jak jednou zaspala a musela jet přes Prahu v noční košili, co dělat když zaspí host, o pohádce Z pekla štěstí a jak když hrála mrchu, tak do její fotky házeli šipky, jak při natáčení spadla z koně, jak vzpomíná na natáčení se Zdeňkem Troškou nebo na film Van Helsing, kde se zdravila s Hugh Jackmanem, jak vypadá její běžný den, o navrhování kabelek. Probrali jsme taky Ordinaci, nebo jaké další projekty chystá.

Na rychlý podcast dnes dorazila herečka Dana Morávková. Probrali jsme cestování, její začátky ve 14 letech, moderování Snídaně s Novou a v kolik musí vstávat, jak jednou zaspala a musela jet přes Prahu v noční košili, co dělat když zaspí host, o pohádce Z pekla štěstí a jak když hrála mrchu, tak do její fotky házeli šipky, jak při natáčení spadla z koně, jak vzpomíná na natáčení se Zdeňkem Troškou nebo na film Van Helsing, kde se zdravila s Hugh Jackmanem, jak vypadá její běžný den, o navrhování kabelek. Probrali jsme taky Ordinaci, nebo jaké další projekty chystá.

Obsah epizody:

00:00 - Pozvánky a HeroHero
00:18 - Sponzor
01:00 - Cestování a Lourdes
02:56 - Jídla a dárek kabelky
04:49 - Začátky a bruslení
07:17 - Snídaně s Novou, zaspání
08:33 - Živák, Lovu a průšvihy
11:25 - Z pekla štěstí, Troška
15:07 - Role a Van Helsing
18:05 - Ordinace a fanoušci
19:27 - Běžný den, Japonsko, studium
24:21 - Kabelky: značka a výroba
26:09 - Kabelky doma a sranda
27:15 - Nové projekty a role
28:29 - Dabing: Fiona a další
29:45 - Nejlepší rada od táty
30:55 - Sponzor

Popis podcastu

Hype-Cast je podcast, kam si zveme zajímavé lidi a celebrity, abychom je vyzpovídali o jejich životě, na aktuální témata nebo s nima jen kamarádsky pokecali :) Celým Hype-Castem provázejí Stejk a Martin Molnár. Na nové díly se těště každý čtvrtek v 17 hodin. Peprný BONUSY s hostama a všechny epizody o několik dní dřív najdete na https://herohero.co/hypecast