Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody BÁRA VOTÍKOVÁ - MÝHO DĚDU MUSELI VYVÁDĚT ZE STADIONU, PLATOVÁ NEROVNOST VE SPORTU, MAMKU JSEM MUSELA OPÍT ABYCH JÍ ŘEKLA, ŽE JSEM LESBA Ep.218

Hype-Cast Podcast

Hype-Cast

Zábava

BÁRA VOTÍKOVÁ - MÝHO DĚDU MUSELI VYVÁDĚT ZE STADIONU, PLATOVÁ NEROVNOST VE SPORTU, MAMKU JSEM MUSELA OPÍT ABYCH JÍ ŘEKLA, ŽE JSEM LESBA Ep.218

Obrázek epizody BÁRA VOTÍKOVÁ - MÝHO DĚDU MUSELI VYVÁDĚT ZE STADIONU, PLATOVÁ NEROVNOST VE SPORTU, MAMKU JSEM MUSELA OPÍT ABYCH JÍ ŘEKLA, ŽE JSEM LESBA Ep.218

Hype-Cast Podcast

Poslechněte si podcast

Včera

1 hod 1 min

Dnes k nám dorazila fotbalistka a influencerka Bára Votíková. Probrali jsme co jí vedlo k fotbalu a proč ho začala hrát, jak jí museli vyvádět dědu, protože křičel na všechny holky, co musela dělat jinak aby se dostala do reprezentace, jak probíhá domlouvání s obříma světovejma týmama, jaký největší rozdíly jsou mezi českou, francouzskou a anglickou ligou, jaký byl nejtěžší zápas v kariéře, jak probíhá klasickej den když hraješ za top tým, o platový nerovnosti ve sportu, o coming outu a jak musela mamku opít aby jí řekla, že je lesba, proč už dneska tolik nenatáčí.

Popis podcastu

Hype-Cast je podcast, kam si zveme zajímavé lidi a celebrity, abychom je vyzpovídali o jejich životě, na aktuální témata nebo s nima jen kamarádsky pokecali :) Celým Hype-Castem provázejí Stejk a Martin Molnár. Na nové díly se těště každý čtvrtek v 17 hodin. Peprný BONUSY s hostama a všechny epizody o několik dní dřív najdete na https://herohero.co/hypecast