Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Podle starých pekařů by měl být správně pečený chleba také správně prasklý, říká chlebový someliér

Hradec Králové

Český rozhlas

Volnočasové

Radioporadna: Podle starých pekařů by měl být správně pečený chleba také správně prasklý, říká chlebový someliér

Obrázek epizody Radioporadna: Podle starých pekařů by měl být správně pečený chleba také správně prasklý, říká chlebový someliér

Hradec Králové

Poslechněte si podcast

Dnes

22 min

Na chléb se zaměříme v radioporadně Českého rozhlasu Hradec Králové. Řekneme, který chléb je nejlepší, proč je ze supermarketu tak rychle tvrdý, jak se liší technologie pečení a jestli mají čeští pekaři ve světě dobré jméno. Naším hostem je Stanislav Janíček, chlebový someliér.

Popis podcastu

Seriózní a regionální. Zábava, písničky, soutěže.