Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak udělat nejlepší řízky, radí profesionální řezníci

Pochoutkový rok: Jak udělat nejlepší řízky, radí profesionální řezníci

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak udělat nejlepší řízky, radí profesionální řezníci

Poslechněte si podcast

18. 8. 2024

3 min

Řízek znali už ve starověkém Řecku, prý ho obalovali v plátcích zlata. V průběhu staletí docestoval až do Itálie; tam ho ochutnal maršál Radecký a doporučil ho císařské kuchyni Františka Josefa I. Řízek se u nás nejčastěji připravuje tak, že naklepaný plátek masa osolíme, opepříme, obalíme v trojobalu a osmažíme na oleji. Je to ale nejlepší volba? A pro jaké maso na řízek se rozhodnout?

Popis podcastu

Seriózní a regionální. Zábava, písničky, soutěže.