Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lídr roku 2023

HR, Business, Leadership a jóga

Dagmar Matějková

Byznys

Lídr roku 2023

Obrázek epizody Lídr roku 2023

Poslechněte si podcast

10. 1. 2023

35 min

V našem autorském podcastuHRkompasjsme společně s Alex Lemerovou probralyLídra roku 2023. Tedy, co se bude od takových lídrů, manažerů nebo vedoucích očekávat.

Postačí ještě devadesátkové myšlení a fenomén zvaný micromanagement? Nebo, že by to byl už pomyslný pravěk?

A bavily jsme se, nejen, o následujícím:

• výzvy roku 2023 pro nové i zkušené lídry
  • co to je Wellbeing a jak s tím pracovat
  • a co to znamená work-life balance a jak se k tomu jako lídr postavit
  • co s udržitelností, diverzitou, efektivitou, inspirací, odpovědností, potřebami zaměstnanců a jejich představami
  • jak na rozvoj, motivaci a jaké jsou trendy roku 2023

Samozřejmě, že toho bylo daleko více.

Speciální poděkování putujeJolaně Zajícové, která připravila definici svých představ základních kompetencí lídra. Jolano, moc děkujeme!

Příjemný poslech přejí,

Alexandra Lemerová a Dagmar Matějková

hrinterim.cz

personalconnect.cz

Popis podcastu

Moje Podcasty jsou o personálním řízení, péči o zaměstnance, či HR. Občas si pozvu zajímavé hosty. Někdy zabrousím i do světa businessu a řízení firem, protože jsem tento obor vystudovala a sama jsem podnikatelka. Společně s Bárou Bělovou diskutujeme o Leadershipu a józe. A s Alexandrou Lemerovou, vydáváme každý měsíc desátého v deset, novou epizodu našeho společného autorského podcastu #hrkompas. Více o mně na hrinterim.cz, o Báře na barabelova.cz a Alex na personalconnect.cz #hrinterim #podcast #hr #leadership #yoga #joga #ceskypodcast #business #podnikani #osobnirozvoj